Reese Witherspoon:

Letter på sløret om kysset som overrasket millioner

- Hadde jeg vært Nicole, hadde kysset pågått fortsatt.

STØTTER NICOLE: Reese Wtiherspoon lot seg ikke overraske over at hennes gode venner og kolleger Nicole Kidman og Alexander Skarsgård klinte til på Emmy-utdelingen foran Nicoles ektemann, Keith Urban. Foto: NTB Scanpix
STØTTER NICOLE: Reese Wtiherspoon lot seg ikke overraske over at hennes gode venner og kolleger Nicole Kidman og Alexander Skarsgård klinte til på Emmy-utdelingen foran Nicoles ektemann, Keith Urban. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Da årets Emmy-utdeling ble arrangert i Los Angeles forrige helg, ble «Big Little Lies»-motspillerne Nicole Kidman (50) og Alexander Skarsgård (41) den store snakkisen.

Da sistnevnte skulle motta pris for sin rolle i HBO-serien, reagerte han nemlig ved å gi Kidman - mens ektemann Keith Urban (49) sto like ved - et kyss midt på munnen.

Gesten gikk sin seiersgang på internett, og på Twitter haglet det med mer eller mindre humoristiske reaksjoner på det overraskende kysset. Foreløpig har verken Skarsgård eller Kidman uttalt seg om snakkisen, men nå tar «Big Little Lies»-kollega Reese Witherspoon (41) bladet fra munnen.

Det gjør hun i et intervju med BBC Radio 1-programmet «The Breakfast Show» med Nick Grimshaw.

- Ja, hvorfor ikke? Jeg hadde også kysset ham, om jeg hadde alle de scenene med ham, forteller 41-åringen til radioverten som spøker med:

- Hvis jeg hadde vært Nicole, så hadde det kysset pågått fortsatt.

- Den typen venner som kysser

Videre i intervjuet forteller imidlertid Witherspoon at hun i motsetning til de fleste andre ikke ble overrasket av det plutselige kysset.

- Jeg tror de bare er veldig nære venner. De er den typen venner som kysser hverandre på munnen, det skjer. Jeg har noen av dem, forteller hun.

KLASSISKE KJOLER: Jane Fonda, Sofia Vergara og Jessica Biel var blant stjernene som dukket opp på den røde Emmy-løperen, og flere amerikanske medier mener de var blant kvinnene som vant kjolekrigen i år. Foto/Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Witherspoon tror heller ikke at ektemannen til Kidman tenkte så mye over det - til tross for at han sto rett bak sin kone mens kysset utspilte seg.

- Jeg er sikker på at han ikke brydde seg, han har sikkert også venner han kysser på munnen. Kanskje Carrie Underwood? (En annen countryartist, journ.anm.)

- Han er den søteste

I den populære HBO-serien spiller Skarsgård og Kidman ekteparet Celeste og Perry Wright som har sine utfordringer med vold i hjemmet.

I enkelte scener går det nemlig hardt for seg når Perrys voldsomme sjalusiproblemer blir løst med vold mot sin kone.

MISHANDLES: Nicole Kidman spiller rollen som Celeste, som lever et tilsynelatende perfekt familieliv sammen med mannen Perry (Alexander Skarsgård) og deres to tvillingsønner. Samtidig utsettes Celeste for fysisk og psykisk mishandling av ektemannen. VIDEO: HBO Nordic Vis mer

Til «The Breakfast Show» kan Witherspoon avsløre at flere seere levde deg så inn i serien at de trodde Skarsgård var slik i virkeligheten.

- Det morsomme er at han var bortreist da serien kom på lufta, og så kom han tilbake og folk bare «jeg hater ham», fordi han er en så slem, grusom, ond person. Men i virkeligheten er han den søteste, mest føyelige og nydeligste personen, forteller hun.

- Han ble knust av å se det

At seerne opplevde scenene som virkelige er imidlertid ikke så langt fra sannheten.

I et tidligere intervju med Voguefortalte nemlig Kidman at selve innspillingen var ganske røff.

Opptil flere ganger kom Kidman hjem med store blåmerker, og til magasinet fortalte hun hvordan hennes ektemann, Keith Urban, reagerte da hun kom hjem med blåmerker etter innspilling.

LØGNER: Tre lykkelige småbarnsmødres perfekte liv, ender opp i et mord. Fra regissøren bak Dallas Buyers Club og Wild med blant andre Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Alexander Skarsgårs og Zoë Kravitz. En HBO-serie som har premiere 19 februar. Video: HBO / YouTube Vis mer

- Keith sa han måtte ta et bilde av ryggen min som var dekket av massive blåmerker. Han ble knust av å se det, men sa: «Jeg har en kunstnerkone». Han vet at dette er jobben min, fortalte hun.

Den stjernespekkede miniserien har Reese Witherspoon, Laura Dern og Nicole Kidman i sentrale roller. Dagbladets anmelder Marie L. Kleve ga serien terningkast fire. Ifølge Kleve gir Kidmans tolkning av et voldsoffer seeren frysninger.

LES OGSÅ: Kom hjem med blåmerker etter sexscenene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer