Pierre Louis Olsson:

Letter på sløret om kjærlighetsryktene

- Jeg har lest spekulasjonene, sier Pierre før «Paradise Hotel»-comebacket med eks-kjæresten Isabel Raad.

UT MOT FLOMMEN: Pierre kan avsløre at det ikke er hold i ryktene som har gått om han og Isabel Raad de siste månedene. Foto: Ida Nikolaisen / Se og Hør
UT MOT FLOMMEN: Pierre kan avsløre at det ikke er hold i ryktene som har gått om han og Isabel Raad de siste månedene. Foto: Ida Nikolaisen / Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Brukere av appen Jodel har de siste månedene utvilsomt fått med seg den enorme flommen av rykter som har svermet rundt det tidligere «Paradise Hotel»-paret Pierre Louis Olsson (23) og Isabel Raad (22).

Flere hevder at duoen er sammen igjen, noe som betimelig nok passet med at TV3 lanserte at de begge muligens sjekker inn i sesong ti av realitysuksessen på nyåret.

Romantikken har de derimot ikke funnet tilbake til, i hvert fall om vi skal tro den svenske halvdelen av det tidligere forholdet. Til Se og Hør kan Pierre eksklusivt fortelle at det ikke er sannhet i noe av det som blir skrevet på nettet.

- Stemmer ikke

Det var i februar i år at Raad selv skrev på sin egen blogg at forholdet hadde tatt slutt. «Det kommer nok som et sjokk for de fleste, men det er nå slik det har blitt», skrev hun ærlig.

Da Se og Hør spurte Olsson om hvordan ting var mellom de to profilerte bloggerne og realitydeltakerne nå, kunne han fortelle at det ikke hadde oppstått romantiske følelser mellom dem igjen.

- Forholdet vårt nå er vennskapelig. Vi har lagt all gammel «beef» bak oss. Vi har en fin dialog, og en god tone, sier han til Se og Hør på MTGs vårlansering.

- Det går mye rykter om at dere er sammen igjen, er det noe du har lyst til å kommentere?

EKSKJÆRESTER: Pierre og Isabel delte mye om forholdet sitt i sosiale medier og på blogger. Overfor Se og Hør kan han avkrefte at de er sammen igjen. Foto: Privat
EKSKJÆRESTER: Pierre og Isabel delte mye om forholdet sitt i sosiale medier og på blogger. Overfor Se og Hør kan han avkrefte at de er sammen igjen. Foto: Privat Vis mer

- Ja, jeg har faktisk lest dem selv, men det stemmer ikke, sier han bastant.

Han forteller at han tror det blir spennende dersom han og Raad dukker opp i neste sesong av norske «Paradise Hotel» sammen. Han vet ikke hva som kan skje, men tror det blir gøy uansett. Han trekker blant andre frem deltaker Carl Aksel Jansen (22) som en god potensiell støttespiller.

Når det kommer til hvorvidt han lar seg påvirke av alle ryktene som har gått om han og ekskjæresten, som på sin egen blogg har uttalt at hun ønsker å forlate Norge til fordel for Dubai, sier han at folk må tro det de vil.

- Folk spekulerer alltid og får tro det de selv vil. De har i hvert fall feil. Det er litt sykt, fordi noen tror fortsatt det er et PR-stunt. Det hadde vært rart om vi skulle «faket» det fortsatt, forklarer han.

IKKE SAMMEN: Isabel Raad var med i «Paradise Hotel» sammen med Pierre, men det var først da innspillingen var over at det oppsto søt musikk mellom dem. De gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: TV3
IKKE SAMMEN: Isabel Raad var med i «Paradise Hotel» sammen med Pierre, men det var først da innspillingen var over at det oppsto søt musikk mellom dem. De gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: TV3 Vis mer

- Tradisjon

Olsson håper gjerne på å bli stemt frem som en av deltakerne i den kommende sesongen av norske «Paradise». Han har for øvrig også vært med i svenskenes utgave.

- Det har blitt en tradisjon å reise til Mexico på vinteren i hvert fall. Jeg er en livsnyter, så hvorfor ikke. Det blir gøy å gjøre litt comeback her i Norge, forteller han.

SAMME SESONG: Det er knapt mulig å finne et bilde av Pierre og Isabel sammen fra «Paradise Hotel», da det først var i etterkant at forholdet deres begynte. Foto: TV3
SAMME SESONG: Det er knapt mulig å finne et bilde av Pierre og Isabel sammen fra «Paradise Hotel», da det først var i etterkant at forholdet deres begynte. Foto: TV3 Vis mer
SAMME SESONG: Det er knapt mulig å finne et bilde av Pierre og Isabel sammen fra «Paradise Hotel», da det først var i etterkant at forholdet deres begynte. Foto: TV3
SAMME SESONG: Det er knapt mulig å finne et bilde av Pierre og Isabel sammen fra «Paradise Hotel», da det først var i etterkant at forholdet deres begynte. Foto: TV3 Vis mer

Realityprofilen legger ikke skjul på at han har savnet Norge. Han sier at han føler seg hjemme her, og at han derfor ikke kunne takke nei da muligheten til nok en sesong av TV3-suksessen bød seg.

- Det kommer til å bli jævlig fett. Nå er det i gang igjen, liksom, sier han og ler.

Trekantdrama etter «Paradise Hotel»

I 2015-versjonen av «Paradise Hotel» var det Pierre og hans partner Martine Sjøhaug som stakk av med seieren. Etter hjemkomsten til Norge ble de to raskt kjærester, men i juli 2015 kom den overraskende nyheten om at de tidligere turtelduene hadde gått fra hverandre.

Overfor Se og Hør kunne Pierre bekrefte at han hadde vært utro ved flere anledninger, noe han angret sterkt på.

I november samme år skrev Pierre på sin blogg at han var forelsket på nytt, denne gangen i Isabel Raad.

LYKKEN BRAST: Pierre og deltaker Martine Sjøhaug ble sammen etter oppholdet, men gikk etter en tid fra hverandre. Foto: TV3
LYKKEN BRAST: Pierre og deltaker Martine Sjøhaug ble sammen etter oppholdet, men gikk etter en tid fra hverandre. Foto: TV3 Vis mer

«Nå vet dere det - jeg og Isabel dater. Jeg liker henne kjempegodt og har gjort alt for å vinne hennes tillit. Vi har virkelig bra sammen og jeg har aldri opplevd en sånn kjemi med en jente før. Jeg vet ikke hva jeg har vært tidligere i livet mitt, men nå er jeg forelsket», skrev han.

Til Se og Hør bekreftet han også romansen.

- Vi har gått ut med at vi dater og vi satser på å bli et par, sa svensken den gang.

Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson vant Paradise Hotel 2015 og kjærligheten. Intervjues av Se & Hør i etterkant av finalen for å se tilbake på opplevelsen inne på hotellet. Vis mer

«Det er mange som tror de kjenner Isabel, men dere aner ikke. Hun er fantastisk, omtenksom, snill, sykt morsom, full av energi og så innmari fin», skrev Pierre på bloggen.

Seerne bestemmer

Som nevnt tidligere, er sjansen for at både Pierre og Isabel dukker opp på «Paradise Hotel» i år eksisterende. TV3 har bekreftet at tidligere deltakere vil sjekke inn på skandalehotellet på lik linje med flere ukjente, «vanlige» deltakere.

Kanalen har lansert de åtte kandidatene seerne kan velge mellom på sin hjemmeside.

- Den forestående sesongen er den tiende i rekken, og i forbindelse med jubileet ønsker vi å gi noen tidligere Paradise Hotel-legender sjansen til å gjøre et comeback – og hvem er vel bedre egnet til å bestemme dette enn fansen som har fulgt oss i alle år?, forteller Andreas Framnes i TV3 til Se og Hør.

I tillegg til de nominerte hinter Framnes om at flere tidligere deltakere kan være aktuelle for kortere besøk på hotellet.

- Foruten vinnerne av avstemmingen, vil det også sjekke inn nye gutter og jenter med skyhøye ambisjoner om å oppnå tilsvarende legendestatus på Paradise Hotel. Jeg lover også at det vil bli noen overraskelsesvisitter denne sesongen.

LES OGSÅ: - Etter å ha drukket hver dag i flere måneder sa kroppen stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer