Ben Affleck og Jennifer Lopez:

Letter på sløret om gjenforeningen

Etter å ha brutt med hverandre for 17 år siden, fant stjerneduoen tilbake til hverandre i vår.

LYKKELIGE IGJEN: Ben Affleck og Jennifer Lopez ser svært forelsket ut. Her under filmfestivalen i Venezia i september. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
LYKKELIGE IGJEN: Ben Affleck og Jennifer Lopez ser svært forelsket ut. Her under filmfestivalen i Venezia i september. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På 2000-tallet var Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) et av Hollywoods heteste par. De var yndlinger blant pressen, som døpte dem til «Bennifer», og forholdet deres skapte ofte store overskrifter i mediene.

Duoen var kjærester i to år, og de rakk også å forlove seg før sjokknyheten kom om at det var slutt mellom dem.

Bare dager før eventyrbryllupet skulle stått i september 2003, kom meldingen om at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet».

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

22. januar 2004 kom pressemeldingen om at Bennifer var historie. Ifølge Page Six skrev Lopez følgende om bruddet i boken «True love» fra 2014:

- Det ble slutt mellom Ben og meg akkurat da jeg trodde vi skulle forplikte oss til hverandre for alltid. Det var min første store hjertesorg. Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet.

I vår kom derimot den hyggelige nyheten om at eksene hadde funnet tilbake til hverandre igjen, og ikke overraskende har gjenforeningen vekket stor interesse både blant fans og i mediene.

«En fantastisk historie»

Nå åpner Ben Affleck seg om gjenforeningen med sin gamle flamme.

- Jeg kan si at for meg er dette definitivt vakkert. En av tingene jeg virkelig setter pris på, på tvers av alle fasetter av livet mitt nå, er at det ble håndtert på en måte som reflekterte dette, forteller «Triple Frontier»-stjernen i et intervju med magasinet WSJ, ifølge Daily Mail.

FANTASTISK HISTORIE: Ben Affleck mener at kjærlighetshistorien mellom han og Jennifer Lopez er en fantastisk historie. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
FANTASTISK HISTORIE: Ben Affleck mener at kjærlighetshistorien mellom han og Jennifer Lopez er en fantastisk historie. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer

Videre forklarer Affleck at livet hans nå ikke bare reflekterer den personen han ønsker å være, men også den personen han virkelig føler at han er. 49-åringen understreker at han ikke er perfekt, men at han er en person som prøver veldig hardt og en som bryr seg mye om å være ærlig, autentisk og ansvarlig.

- Det er en god historie. Det er en fantastisk historie. Kanskje jeg en dag vil fortelle den. Skrive om den, deler han,

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserte Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoene av dem sirkulerte på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- For så å brenne det, legger han lattermildt til.

Affleck snakker også om viktigheten av å sette grenser når han uttaler seg om spekulasjonene rundt forholdet til Lopez.

- Du kan skrive antakelser om det, men jeg har lært det på den harde måten at det ikke er lurt å dele alt med verden, fortsetter han.

- Jeg vet at jeg føler meg mer komfortabel med ha disse sunne grensene i livet mitt. Så på en vennlig og grei måte forteller jeg deg bare at jeg ikke ønsker å snakke om mitt personlige forhold i avisen. Jeg øver meg på å bli mer tilbakeholden, forteller Affleck.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, var det tydelig at datteren Emme er avkom av moren. Der imponerte hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Det var i april at nyheten om at Lopez og Alex Rodriguez (46) hadde brutt forlovelsen og gjort det slutt etter fire år som kjærester kom.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», fortalte duoen i en pressemelding.

Få uker senere avslørte Fox News at Lopez og Affleck hadde funnet tilbake til hverandre.

LES OGSÅ: «90 Day Fiancé»-paret giftet seg etter ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer