Atle Pettersen:

Letter på sløret om frieriet

Alt gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen fridde til samboeren.

FORLOVET: Atle Pettersen fridde til samboeren Cathrine Eide i desember. TV-profilen legger ikke skjul på at alt ikke gikk etter planen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FORLOVET: Atle Pettersen fridde til samboeren Cathrine Eide i desember. TV-profilen legger ikke skjul på at alt ikke gikk etter planen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Første nyttårsdag slapp tv-profil Atle Pettersen (28) nyheten om at han hadde fått «ja» fra samboeren, Cathrine Eide da han spurte om hun ville gifte seg med ham.

I et nytt intervju med P3Morgen, åpner den populære programlederen opp om frieriet, og 28-åringen legger ikke skjul på at alt ikke gikk helt som planlagt.

- Klønete frieri

Til tross for at de to turtelduene delte nyheten med overden første nyttårsdag, forteller Atle at han stilte det store spørsmålet allerede 22. desember, men at paret ønsket å kose seg med forlovelsen på egenhånd.

- Vi fikk litt sjokk begge to. For vi fant ut at vi er jo egentlig ikke voksne nok til å gjøre det greiene der. Det er jo et veldig stort steg. Vi følte oss ikke helt der, det var litt stort, forteller han, og legger til at det føles veldig hyggelig å være forlovet.

Som programleder for «Beat for Beat» later mye til at Atle har full kontroll under sendingene. Da han skulle fri til kjæresten gikk det derimot ikke helt som han hadde sett for seg.

- Det var verdens mest klønete frieri. På et tidspunkt under frieriet så ropte jeg «hvilken hånd skal ringen på?», sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer