Atle Pettersen:

Letter på sløret om frieriet

Alt gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen fridde til samboeren.

FORLOVET: Atle Pettersen fridde til samboeren Cathrine Eide i desember. TV-profilen legger ikke skjul på at alt ikke gikk etter planen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FORLOVET: Atle Pettersen fridde til samboeren Cathrine Eide i desember. TV-profilen legger ikke skjul på at alt ikke gikk etter planen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Første nyttårsdag slapp tv-profil Atle Pettersen (28) nyheten om at han hadde fått «ja» fra samboeren, Cathrine Eide da han spurte om hun ville gifte seg med ham.

I et nytt intervju med P3Morgen, åpner den populære programlederen opp om frieriet, og 28-åringen legger ikke skjul på at alt ikke gikk helt som planlagt.

- Klønete frieri

Til tross for at de to turtelduene delte nyheten med overden første nyttårsdag, forteller Atle at han stilte det store spørsmålet allerede 22. desember, men at paret ønsket å kose seg med forlovelsen på egenhånd.

- Vi fikk litt sjokk begge to. For vi fant ut at vi er jo egentlig ikke voksne nok til å gjøre det greiene der. Det er jo et veldig stort steg. Vi følte oss ikke helt der, det var litt stort, forteller han, og legger til at det føles veldig hyggelig å være forlovet.

Som programleder for «Beat for Beat» later mye til at Atle har full kontroll under sendingene. Da han skulle fri til kjæresten gikk det derimot ikke helt som han hadde sett for seg.

Love hanging around with this one❤️❤️ How's your Sunday going?

A post shared by Atle Pettersen (@atleofficial) on

- Det var verdens mest klønete frieri. På et tidspunkt under frieriet så ropte jeg «hvilken hånd skal ringen på?», sier han.

Frieriet fant sted hjemme på kjøkkene, og Atle kunne fortelle at det skjedde spontant 22. desember.

- Jeg hadde egentlig en plan om å gjøre det over nyttår faktisk, men klarte ikke å vente, forteller han.

Nyheten delte Atle på sin Instagram-profil, sammen med et bilde av forloveden Cathrines hånd med en diamantring, mens hun holdt opp telefonen der hun kysset en tydelig begeistret kjæreste.

Ringen avslører Atle at han har designet selv.

Får tid sammen hjemme

Med hektisk timeplan, er det hjemme paret tilbringer kvalitetstid sammen.

Da Se og Hør møtte turtelduene på premieren til «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo i september, kunne Atle nemlig fortelle at de klarer å få tiden til å strekke til, til tross for en travel hverdag

- Vi bor jo sammen, så da får vi tid, forklarte han og la ikke skjul på at det går i ett med karrieren.

Paret rakk nemlig knapt å feriere sammen i sommer.

- Vi rakk det så vidt, vi rakk tolv dager i Spania.

Cathrine la imidlertid ikke skjul på at hun i år har sett mer til kjæresten enn tidligere.

- Det har nesten vært litt rart mye, men jeg er glad jeg ikke må tilbringe en hel høst til på show her på teateret, delte hun.

Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide intervjues. Vis mer

Var ikke lenger i tvil

Atle har mange baller i lufta og mye av etterspørselen kom etter han i 2011 stakk av med seieren i «Skal vi danse».

Det var imidlertid ikke bare seier på parketten han fikk ut av konkurransen. Det var nemlig der han møtte kjæresten Cathrine, som jobbet som journalist for TV 2 under konkurransen.

Til tross for Atles popularitet var det ikke enkelt for ham å få Cathrine på kroken.

- På den første daten spurte jeg rett ut: «Hvorfor er jeg her?» Det var ikke frekt ment, men jeg er en kjærestejente og trengte en slags bekreftelse på at jeg ikke bare var en av mange, sa TV 2-journalisten.

Det tok ikke lang tid før hun forsto at Atle virkelig var interessert i henne.

- I starten tenkte jeg ikke på Atle som en potensiell kjæreste, men det viste seg at han ikke var en Don Juan likevel. Han var bare en gutt fra Skien som virkelig ønsket å bli kjent med meg, sier hun til bladet og forsikrer om at hun i dag ikke er i tvil:

- Atle og jeg har alltid stått veldig sterkt sammen. Det ble tidlig oss mot resten av verden, røpet hun.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot skilsmisseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer