Johannes Høsflot Klæbo og Pernille Døsvik:

Letter på sløret om første møte

I en fersk podkastepisode åpner Johannes Høsflot Klæbo (24) opp om privatlivet. Han forteller også om øyeblikket da familien avslørte ham.

AVSLØRT: Johannes Høsflot Klæbo forteller i podkasten «Ida med hjertet i hånden» om første møte med kjæresten Pernille. Foto: Terje Pedersen / NTB
AVSLØRT: Johannes Høsflot Klæbo forteller i podkasten «Ida med hjertet i hånden» om første møte med kjæresten Pernille. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Det var i april 2018 at skistjernen Johannes Høsflot Klæbo (24) avslørte at han hadde funnet kjærligheten. Langrennsløperen hadde på tidspunktet nylig begynt med YouTube, og det var i en video der at han kunne røpe at han hadde funnet lykken med Pernille Døsvik.

I Ida Fladens podkast, «Ida med hjertet i hånden», åpner Høsflot Klæbo seg om hvordan de møttes og hvordan den første daten utartet seg.

- Småkleint

- Det startet med at jeg kom over hun på Instagram. Vi var russ samtidig, og har hatt felles bekjente. Da var det veldig mye enklere enn om det hadde vært en helt fremmed, sier han i podkasten.

- Jeg synes hun var en hard nøtt å knekke i starten. Jeg følte jeg jobbet hardt for å få det til.

Langrennsløperen forteller videre i podkasten om deres første møte. Han sier at de ikke kunne møtes ute offentlig den første gangen i frykt for at det skulle oppstå rykter.

TALENTFABRIKK: Mens Johannes er en av verdens beste skiløpere, hevder lillebror Ola aka «OKEY» seg med musikken sin. Video: Rød Løper/Viaplay/OKEY Vis mer

- Hun var rett og slett så uheldig at hun måtte komme rett hjem til meg, og den første hun møtte der var både mamma og pappa. Så tror du ikke både bror og søster skulle inn og se hvem som kom på besøk. Jeg tror det var småkleint. Jeg kan ikke skjønne noe annet, ler han.

Dagbladet har vært i kontakt med Haakon Klæbo som opplyser om at Høsflot Klæbo ikke vil kommentere noe utover det som kommer frem i podkasten.

Kjøpte hus

Paret ble sammen tilbake i 2017, og to år senere kjøpte de to et hus sammen.

Huset hadde en pris på hele ni millioner kroner, men det skal nevnes at skitalentet får mye for pengene. VG skrev at prisantydningen på huset lå på ti millioner kroner, som altså tilsier at paret fikk det for litt mindre enn det selger ville ha.

I april i fjor ble det kjent at 24-åringen allerede hadde kjøpt seg hytte på Skeikampen, der han har lagt ned flere hundre treningstimer på ski.

Høsflot Klæbo deler flittig bilder fra flere timer lange treningsturer på Skeikampen, og i forkant av Ski-VM i Oberstdorf tilbrakte han store deler av tiden sin på hytta.

SAMBOER: Langrennsløper Johanns Høsflot Klæbo har flytta sammen med kjæresten sin. Da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» lettet han på sløret om hvordan det er å være samboer. Foto: TV 2 Vis mer

Grunnet frykt for å bli syk valgte han å tilbringe mye av tiden før VM på hytta, noe som gikk utover tiden han fikk til å være med kjæresten.

Etter VM-gullet på sprinten i Oberstdorf åpnet Klæbo om hvordan de siste månedene hadde vært.

- Hun betyr veldig mye for meg. Vi har ikke fått vært mye sammen de siste par månedene. Hun har vært hjemme hos foreldrene sine, og jeg har forberedt meg for disse dagene. Jeg kommer til å ringe henne senere i kveld, så kommer vi til å ha en fin prat da, sa Klæbo til Dagbladet den gang.

LES OGSÅ: Her er skikongens drømmehytte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer