Devin Booker og Kendall Jenner:

Letter på sløret om forholdet

Devin Booker blir spurt rett ut om forholdet med Kendall Jenner.

KJÆRESTER: Devin Booker og Kendall Jenner verner vanligvis godt om privatlivet sitt. Foto: John Angelillo/Shutterstock/NTB
KJÆRESTER: Devin Booker og Kendall Jenner verner vanligvis godt om privatlivet sitt. Foto: John Angelillo/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I motsetning til de andre Kardashian-søstrene, har modell Kendall Jenner (26) valgt å holde kortene tett til brystet når det gjelder kjærlighetslivet sitt.

I fjor sommer valgte hun imidlertid å bekrefte at hun hadde funnet lykken med basketballspilleren Devin Booker (25), ett år etter at de først ble koblet til hverandre.

Til tross for at forholdet er bekreftet, har de to turtelduene likevel vernet svært godt om privatlivet sitt. Bortsett fra et par ord om kjæresten, har Kendall vært taus om Devin.

Nå letter imidlertid sistnevnte litt på sløret.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Ikke vanskelig

I et intervju med Wall Street Journal blir han nemlig spurt om forholdet, og om at han synes det er vanskelig med all oppmerksomheten rundt privatlivet deres.

- Jeg vil ikke si vanskelig, svarer han, og fortsetter:

- For å være ærlig nyter jeg livet til det fulle, og det kommer lett fra meg nå, for det har ikke alltid vært sånn. Men jeg føler jeg er på et bra sted akkurat nå.

Videre påpeker basketballstjernen at han elsker familien og menneskene han har rundt seg.

- Og jeg elsker innvirkningen jeg har på verden og den yngre generasjonen og barna som ser opp til meg, fortsetter han.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Babyplaner?

Det tok altså lang tid før Kendall og Devin bekreftet forholdet offentlig. Før den tid ble det heftig spekulert på om de var et par, spesielt etter at de stadig ble tatt på fersken sammen.

Det har tidligere også kommet frem at familien til modellen liker kjæresten hennes. Nylig avslørte også moren, Kris Jenner (66), at hun håper datteren får barn snart.

- Jeg synes det hadde vært fint hvis det var Kendall. Hun er den eneste som ikke har fått barn enda, fortalte hun i et klipp fra «The Ellen DeGeneres Show», ifølge People.

- Jeg tror at hun hadde elsket å få et barn etter hvert, la hun til.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Tatt på fersken på ny date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer