Devin Booker og Kendall Jenner:

Letter på sløret om forholdet

Devin Booker blir spurt rett ut om forholdet med Kendall Jenner.

KJÆRESTER: Devin Booker og Kendall Jenner verner vanligvis godt om privatlivet sitt. Foto: John Angelillo/Shutterstock/NTB
KJÆRESTER: Devin Booker og Kendall Jenner verner vanligvis godt om privatlivet sitt. Foto: John Angelillo/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I motsetning til de andre Kardashian-søstrene, har modell Kendall Jenner (26) valgt å holde kortene tett til brystet når det gjelder kjærlighetslivet sitt.

I fjor sommer valgte hun imidlertid å bekrefte at hun hadde funnet lykken med basketballspilleren Devin Booker (25), ett år etter at de først ble koblet til hverandre.

Til tross for at forholdet er bekreftet, har de to turtelduene likevel vernet svært godt om privatlivet sitt. Bortsett fra et par ord om kjæresten, har Kendall vært taus om Devin.

Nå letter imidlertid sistnevnte litt på sløret.

- Ikke vanskelig

I et intervju med Wall Street Journal blir han nemlig spurt om forholdet, og om at han synes det er vanskelig med all oppmerksomheten rundt privatlivet deres.

- Jeg vil ikke si vanskelig, svarer han, og fortsetter:

- For å være ærlig nyter jeg livet til det fulle, og det kommer lett fra meg nå, for det har ikke alltid vært sånn. Men jeg føler jeg er på et bra sted akkurat nå.

Videre påpeker basketballstjernen at han elsker familien og menneskene han har rundt seg.

- Og jeg elsker innvirkningen jeg har på verden og den yngre generasjonen og barna som ser opp til meg, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.