Jennifer Aniston:

Letter på sløret om forholdet

Hollywood-stjernen åpner seg om relasjonen til eksmannen.

POPULÆRT PAR: En hel verden ble knust da de fikk høre om bruddet mellom Hollywood-yndlingene Brad Pitt og Jennifer Aniston i 2005. Foto: Alan Davidson/REX/NTB
POPULÆRT PAR: En hel verden ble knust da de fikk høre om bruddet mellom Hollywood-yndlingene Brad Pitt og Jennifer Aniston i 2005. Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2018 sjokkerte Jennifer Aniston (52) og Justin Theroux (49) mange da de annonserte at de skulle skilles etter tre år som ektepar.

Duoen ble sett på som et av Hollywoods mest solide par, og etter bruddet har de klart å beholde et nært vennskap. Begge har flere ganger hyllet hverandre i intervjuer og sosiale medier, samtidig som de fortsatt å omgås privat.

Men den populære «Friends»-stjernen har ikke bare vært gift med Theroux. Et annet langt mer offentlig forhold var ekteskapet med Hollywood-stjernen Brad Pitt (57).

Trekantdrama

Tilbake i 2005 var det nemlig Aniston og Pitt som var på alles lepper. Da de annonserte at de skulle skilles etter fem års ekteskap var de et av Hollywoods mest populære par.

«Vi forblir venner og ønsker hverandre alt godt», het det i uttalelsen.

Det viste seg derimot at «Fight Club»-stjernen forlot sin daværende kone, Aniston, til fordel for Angelina Jolie (46) etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith».

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

En hel verden engasjerte seg i trekantdramaet og kort tid etter bruddet ble t-skjorter med «Team Jennifer» og «Team Angelina» trykket opp.

Men etter ti år som kjærester og to år som ektepar gikk også forholdet til Pitt og Jolie i vasken, og da plutselig Pitt og Aniston var single på samme tid øynet fansen en gyllen sjanse for at eksene kunne finne tilbake til hverandre igjen.

Vennskap

Nå letter Jennifer Aniston på sløret om hvordan ståa mellom henne og eksmannen er den dag i dag.

I januar i fjor ble duoen gjenforent og avbildet sammen under SAG Awards sammen, noe som mildt sagt satte fyr på nettet. Og det ble ikke mindre oppmerksomhet rundt dem da de i høst spilte mot hverandre i en virtuell romantisk gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High».

- Det var så absolutt gøy. Brad og jeg er kompiser. Vi er venner, forteller Aniston på radioshowet til Howard Stern (67), ifølge People.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Videre insisterer filmstjernen på at det ikke var ubehagelig i det hele tatt å skulle spille romantisk mot hverandre i «Fast Times at Ridgemont High».

- Vi snakker sammen, og det var ingenting merkelig rundt det i det hele tatt. Utenom for de som kanskje så på det og ønsket at det skulle være det, eller antok at det var det, forteller hun videre, og legger til:

- Vi hadde det gøy, og det var for en fantastisk sak.

«Fast Times at Ridgemont High» var en del av Sean Penns veldedighet, som samler inn penger for organisasjonen CORE, hvor en rekke andre stjerner også deltok, skriver nettstedet.

Etter skilsmissen fra Theroux, så har det vært stille rundt kjærlighetslivet til 52-åringen. Tidligere denne uka avslørte hun til People at hun ikke drømmer om å gifte seg igjen, men at hun håper å finne en ny kjæreste.

- Ekteskap er ikke på radaren min. Jeg er interessert i å finne en fantastisk partner og bare leve et hyggelig liv og ha det gøy sammen med hverandre. Det er alt jeg håper på. Forholdet trenger ikke å bli etset i sten eller juridiske dokumenter.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Og når det kommer til å finne kjærligheten via online dating, så har skuespilleren en helt klar mening.

- Absolutt ikke. Jeg holder meg til normale måter å date på. At noen ber deg ut. Det er slik jeg foretrekker det, påstår hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Lopez ønsker å flytte inn i Afflecks bolig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer