Gigi Hadid og Tyler Cameron:

Letter på sløret om forholdet

- Hun er en fantastisk person.

BARE VENNER?: Til tross for at Gigi Hadid og Tyler Cameron har blitt observert i flere kjærlige situasjoner, benekter han at de er kjærester. Foto: NTB Scanpix
BARE VENNER?: Til tross for at Gigi Hadid og Tyler Cameron har blitt observert i flere kjærlige situasjoner, benekter han at de er kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Romanseryktene mellom supermodellen Gigi Hadid (24) og «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (26) har svirret siden de ble sett sammen på to dater på to døgn i New York i august.

Kort tid etterpå viste duoen seg offentlig for første gang, da de begge dukket opp på etterfesten til MTV Video Music Awards på The Fleur Room i New York.

- Gigi tok ham med over til Taylor Swifts bord for å snakke med henne, fortalte et øyenvitne til Us Weekly, og fortsatte:

- Tyler og Gigi danset hele kvelden. Han hadde armen sin rundt henne og kysset henne på halsen. De var uadskillelige.

Da «Victoria’s Secret»-modellens bestemor døde nylig, ble også Cameron med Hadid-familien til Nederland for å delta i begravelsen, ifølge People.

Tirsdag åpnet realitystjernen seg for første gang om forholdet til Hadid.

«Forelsket i seg selv»

Men til tross for at Tyler har blitt sett tett omslynget med Gigi ved flere anledninger, hevder han likevel at det ikke er noe romantisk mellom dem.

- Vi er bare venner, forteller han til Entertainment Tonight.

- Jeg mener... Det er der vi er nå. Forholdet vårt trenger ikke å være offentlig. Hun er et godt menneske, en fantastisk person, og vi holder det vennskapelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer