Gigi Hadid og Tyler Cameron:

Letter på sløret om forholdet

- Hun er en fantastisk person.

<strong>BARE VENNER?:</strong> Til tross for at Gigi Hadid og Tyler Cameron har blitt observert i flere kjærlige situasjoner, benekter han at de er kjærester. Foto: NTB Scanpix
BARE VENNER?: Til tross for at Gigi Hadid og Tyler Cameron har blitt observert i flere kjærlige situasjoner, benekter han at de er kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Romanseryktene mellom supermodellen Gigi Hadid (24) og «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (26) har svirret siden de ble sett sammen på to dater på to døgn i New York i august.

Kort tid etterpå viste duoen seg offentlig for første gang, da de begge dukket opp på etterfesten til MTV Video Music Awards på The Fleur Room i New York.

- Gigi tok ham med over til Taylor Swifts bord for å snakke med henne, fortalte et øyenvitne til Us Weekly, og fortsatte:

- Tyler og Gigi danset hele kvelden. Han hadde armen sin rundt henne og kysset henne på halsen. De var uadskillelige.

Da «Victoria’s Secret»-modellens bestemor døde nylig, ble også Cameron med Hadid-familien til Nederland for å delta i begravelsen, ifølge People.

Tirsdag åpnet realitystjernen seg for første gang om forholdet til Hadid.

Vis mer

«Forelsket i seg selv»

Men til tross for at Tyler har blitt sett tett omslynget med Gigi ved flere anledninger, hevder han likevel at det ikke er noe romantisk mellom dem.

- Vi er bare venner, forteller han til Entertainment Tonight.

- Jeg mener... Det er der vi er nå. Forholdet vårt trenger ikke å være offentlig. Hun er et godt menneske, en fantastisk person, og vi holder det vennskapelig.

Videre røper 26-åringen at han for øyeblikket kun fokuserer på seg selv.

- Jeg er på et punkt hvor jeg egentlig ikke ønsker å snakke om forholdene mine. Jeg har datet offentlig, så jeg prøver å date privat. Og akkurat nå er jeg ikke forelsket i noen. Jeg er forelsket i meg selv.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ble singel i januar

Tyler og Gigi skal først ha møttes via Instagram, og som følge av at begge gjør det stort som modeller, skal de ha en rekke felles venner.

Før Gigi Hadid angivelig innledet romansen med Tyler Cameron var hun kjæreste med popstjernen Zayn Malik (26). De to hadde et av-og-på forhold i mer enn tre år og gjorde det sist slutt med hverandre i januar.

Tidligere denne måneden fortalte en venn av 24-åringen til Us Weekly at hun har det mye bedre etter bruddet med Malik.

- Alle rundt Gigi er veldig støttende når det kommer til å gå videre. Det var ikke et smart trekk for henne og Zayn å være rundt hverandre. Det var en usunn situasjon.

<strong>UTE PÅ VIFT:</strong> Her er Gigi og Tyler avbildet sammen på biltur i New York i august. Foto: NTB Scanpix
UTE PÅ VIFT: Her er Gigi og Tyler avbildet sammen på biltur i New York i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Nyter oppmerksomheten

De to modellene Gigi og Tyler virker å trives svært godt i hverandres selskap, og bruker tiden til å bli bedre kjent og nyte tilværelsen.

Og selv om Tyler Cameron hevder at han ikke vil date offentlig, avslørte en venn nær ham nylig det motsatte. Nemlig at 26-åringen liker alle medieoppslagene om ham og Hadid-søsteren.

- Tyler har sin egen leilighet i New York, men de henger alltid hos Gigi når de treffes. Han prøver aldri å skjule seg når han kommer og forlater bygningen hennes. Han ønsker å bli sett og nyter all oppmerksomheten han får ved å date henne, fortalte kilden til People.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Gravid halvannet år etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer