Khloé Kardashian:

Letter på sløret om forholdet til Tristan

- Vi er på et veldig bra sted.

TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian og Tristan Thompson avbildet i januar 2019, en knapp måned før utroskapsskandalen brøt løs. Foto: REX/NTB
TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian og Tristan Thompson avbildet i januar 2019, en knapp måned før utroskapsskandalen brøt løs. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar 2019 fikk Khloé Kardashian (36) livet sitt snudd på hodet. Da ble som kjent hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson (29), sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (23), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (23).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

De to eksene, som sammen er foreldre til lille True (2), har den siste tiden likevel klart å opprettholde en fin tone for å samarbeide om datterens oppdragelse.

Annerledes energi

Og i et nytt klipp fra denne ukens «Keeping Up With the Kardashians»-episode, som E! News har lagt ut på sin nettside, letter Khloé på sløret om hvordan forholdet til Tristan er.

- Vi er på et veldig bra sted. Han har vært utrolig hjelpsom, og da jeg satt isolert på grunn av corona hjalp han til med utrolig mye som jeg har ansvar for, forteller hun til bestevenninnen Malika Haqq (37) i en telefonsamtale.

Videre deler realitystjernen at hun også merker at Tristans energi er annerledes. Men når han har berørt henne eller kommet for tett på henne, skal 36-åringen ha gitt beskjed om at han er litt for nærgående.

- Da sier han: «Jeg vil bare at du skal vite at hvis du noen gang tenker det samme som meg, så er jeg her for deg», forklarer Khloé i videoklippet.

Til dette sier Malika at Tristan holder døren åpen for henne og at han fremdeles elsker henne.

- Ja, jeg vet det. Jeg føler litt på presset. Selv familien min spør meg om vi har sex med hverandre eller ikke. Det har vi ikke, svarer hun, og legger til:

- Han har aldri sagt at han trenger et svar, men likevel føles det nesten som om han trenger å vite hva vi egentlig holder på med.

Ønsker å gi True et søsken

I klippet kommer det også frem at Khloé kunne ønske hun hadde et svar selv, men at hun er redd for å slippe følelsene løs igjen etter alt det vonde som skjedde mellom dem.

- Jeg har lukket meg hundre prosent, men hvem ville ikke ha gjort det? I alle forhold jeg går inn i ender jeg opp skuffet og ødelagt. Jeg har alle grunner til å være på vakt og å ikke slippe noen innpå meg. Men hvis noen bryr seg nok om meg, så åpner jeg meg gradvis mer og mer, forteller hun i videoklippet.

View this post on Instagram

Mommy’s baby FOREVA!!!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

I vår overrasket Khloé mange da hun fortalte at hun ikke utelukker å få barn med Tristan til tross for at de ikke var kjærester.

Også den gang var det i en episode av «Keeping Up With the Kardashians» at hun åpnet opp om drømmen om å gi datteren en bror eller søster.

- Jeg bare sier det, True trenger et søsken, fortalte Tristan til Khloé - som svarte at hun kanskje kommer til å få laget noen embryoer (betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet, journ.anm.).

Men ettersom de to ikke var kjærester, var det derimot én hake med det hele.

- Jeg vil måtte låne noe sperm, eller få noe av deg. Men det finner vi ut av senere, delte hun videre i episoden.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Scott Disick vekker oppsikt med kjendisdatter (19)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer