Khloé Kardashian:

Letter på sløret om forholdet til Tristan

- Vi er på et veldig bra sted.

TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian og Tristan Thompson avbildet i januar 2019, en knapp måned før utroskapsskandalen brøt løs. Foto: REX/NTB
TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian og Tristan Thompson avbildet i januar 2019, en knapp måned før utroskapsskandalen brøt løs. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar 2019 fikk Khloé Kardashian (36) livet sitt snudd på hodet. Da ble som kjent hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson (29), sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (23), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (23).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

De to eksene, som sammen er foreldre til lille True (2), har den siste tiden likevel klart å opprettholde en fin tone for å samarbeide om datterens oppdragelse.

Annerledes energi

Og i et nytt klipp fra denne ukens «Keeping Up With the Kardashians»-episode, som E! News har lagt ut på sin nettside, letter Khloé på sløret om hvordan forholdet til Tristan er.

- Vi er på et veldig bra sted. Han har vært utrolig hjelpsom, og da jeg satt isolert på grunn av corona hjalp han til med utrolig mye som jeg har ansvar for, forteller hun til bestevenninnen Malika Haqq (37) i en telefonsamtale.

Videre deler realitystjernen at hun også merker at Tristans energi er annerledes. Men når han har berørt henne eller kommet for tett på henne, skal 36-åringen ha gitt beskjed om at han er litt for nærgående.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer