Lea Meyer:

Letter på sløret om forholdet til «Skam»-stjernen

Den norske modellen forteller om all oppmerksomheten rundt forholdet til Henrik Holm.

TURTELDUER: Modell Lea Meyer og kjæresten Henrik Holm holder en svært lav profil når det kommer til å snakke om forholdet sitt. Nylig lettet Meyer derimot litt på sløret om forholdet til skuespillerkjæresten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TURTELDUER: Modell Lea Meyer og kjæresten Henrik Holm holder en svært lav profil når det kommer til å snakke om forholdet sitt. Nylig lettet Meyer derimot litt på sløret om forholdet til skuespillerkjæresten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

It-jenta Lea Meyer (19) fra Oslo har allerede markert seg stort som modell, og i fjor debuterte hun også som skuespiller på kinolerretet i filmen «En affære».

For folk flest er hun kanskje også kjent som kjæresten til «Skam»-skuespilleren Henrik Holm (23), som spilte rollen som Even i NRK-suksessen.

Paret har tidligere avslørt hvordan de møttes i et intervju med britiske Vogue.

I intervjuet fortalte Henrik at paret møttes, da han jobbet som barista på en kafé på Frogner i Oslo hvor Lea ofte gjorde lekser. Henrik måtte manne seg opp for å sjekke henne opp, og fant ut at hans lillebror var god venn med hennes lillebror. Det ble åpningen skuespilleren trengte for å ta motet til seg.

View this post on Instagram

♥️👼🏼♥️

A post shared by Lea Meyer (@leameyer1) on

Blir gjenkjent på gaten

I et nytt intervju med KK, der Lea stiller opp sammen med moren Camilla Diane Meyer (50), letter 19-åringen på sløret om forholdet til skuespillerkjekkasen.

Etter at Lea ble kjæreste med «Skam»-stjernen i 2017 ble oppmerksomheten massiv rundt paret.

- Det har vært veldig mye positiv oppmerksomhet, men det har også dratt med seg en del dritt, forteller Lea til KK.

MØTTES PÅ KAFÉ: I intervjuet med KK forteller Lea Meyer om all oppmerksomheten rundt forholdet til «Skam»-stjernen Henrik Holm. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MØTTES PÅ KAFÉ: I intervjuet med KK forteller Lea Meyer om all oppmerksomheten rundt forholdet til «Skam»-stjernen Henrik Holm. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Videre forteller 19-åringen at hun ikke lar de negative tilbakemeldingene gå inn på henne, og at hun heller velge å fokusere på det som er positivt.

Den norske modellspiren leggger ikke skjul på at hun og Henrik ofte blir gjenkjent på gaten, spesielt etter at paret stilte opp for britiske Vogue i 2017.

- Det har vært flere ganger der primært fansen til Henrik kommer bort til meg og blir helt starstruck av å se meg. De vil ha klem og ta bilder og sånn, og det er superhyggelig, men samtidig også litt rart. Hva har jeg gjort, liksom? forteller 19-åringen i intervjuet med KK.

I sesong 3 av den populære NRK-serien Skam var det rollefiguren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe som hadde hovedrollen. Sandra Lyng Haugen, Lise Karlsnes, Katarina Flatland, Emilie "Voe" Nereng og Linnea Myhre uttalete seg om serien på Se & Hør´s Kjendisgalla. Vis mer Vis mer

Filmrollen ga mersmak

Rollen i den norske filmen «En affære», var det derimot ikke skuespillerkjæresten som gjorde henne oppmerksom på, men «Skam»-kollegaen Tarjei Sandvik Moe (19). Han skal nemlig ha pitchet inn at Lea kunne være aktuell for rollen.

- Jeg var sammen med Henrik da han fikk en sms fra Tarjei. Han skrev: «Jeg har fått rolle i en ny film, er det greit at jeg anbefaler Lea til å spille kjæresten min?» Han spurte liksom Henrik om han fikk lov. Og da sa Henrik: «Selvfølgelig, hvis jeg skal få kline med Tarjei, skal du også få kline med Tarjei!», forteller hun i intervjuet med magasinet.

Skuespillerdebuten ga tydelig mersmak, og Lea besluttet å flytte til København tidligere i år for å gå på teater- og scenekunstlinjen på folkehøgskolen Borups i København. Allerede til sommeren er hun igjen aktuell på skjermen, denne gang i en kortfilm regissert av Jakob Rørvik

KASTER KLÆRNE: «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen (22) er blant flere som stiller i den dampende reklame-kortfilmen for RFSU - der målet er å få flere til å bruke kondom ved å «sette kondomet inn i den sexy sammenhengen den faktisk tilhører». Video: RFSU Vis mer

Internasjonal oppmerksomhet

Duoen har holdt en lav profil siden det ble kjent at de var blitt et par. De har kun vist seg sammen på noen få arrangementer tidligere, men har ikke snakket åpent om forholdet sitt i pressen.

Da Lea og Henrik stilte opp i det velkjente magasinet Vogue var det flere som fikk øynene opp for det moteriktige paret.

MOTERIKTIG PAR: Henrik Holm og Lea Meyer har møtt britiske Vogue, noe som resulterte i både en fotoshoot og et stort intervju. Magasinet sparte ikke på komplimentene når de beskrev paret som Norges Johnny Depp og Kate Moss. Foto: Faksimile
MOTERIKTIG PAR: Henrik Holm og Lea Meyer har møtt britiske Vogue, noe som resulterte i både en fotoshoot og et stort intervju. Magasinet sparte ikke på komplimentene når de beskrev paret som Norges Johnny Depp og Kate Moss. Foto: Faksimile Vis mer

Det velkjente magasinet møtte kjæresteparet, og artikkelen ble skrevet av en norsk frilanser. De to turtelduene ble omtalt som Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss.

«Sett bort fra en fantastisk stilsans (Meyers engleaktige trekk og Holms rocka oppførsel), deler paret en interesse for skuespill - for å ikke glemme at de er det ultimate svaret på #relationshipgoals», skrev magasinet på sine nettsider.

Paret lot seg style av Vogue, og var på flere av de profesjonelle bildene ikledd norsk design fra merker som Tom Wood, Bror August og Mayow. Stylistene har også sneket inn litt utenlandsk luksus, som sko fra Balenciaga.

Bildene er tatt av fotograf Nick Thompson og de er stylet av Tom Broecker. Magasinet takker Grand Hotel i en fotnote, som indikerer at noen av bildene muligens er tatt der.

I intervjuet snakket paret åpenbart om, vel, mote. Lea sa det er vanskelig å beskrive kjærestens stil, men la til at han er inspirert av mange forskjellige tiår og at han har et godt øye for detaljer.

- Lea er leken, men en kul, skandinavisk stil. Farger er også noe hun er god på; bruken av dem og hvordan man legger lag på lag. Hun tar pusten vekk fra meg, sa «Skam»-stjernen om kjæresten i retur.

LES OGSÅ: Drakk halvannen flaske vin under «Skam»-innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer