SPESIELT FORHOLD: Sofia Richie og Justin Bieber har ikke prøvd å skjule det unike båndet de har. Her er duoen avbildet i Tokyo i midten av august.  Foto: Rex Features
SPESIELT FORHOLD: Sofia Richie og Justin Bieber har ikke prøvd å skjule det unike båndet de har. Her er duoen avbildet i Tokyo i midten av august. Foto: Rex FeaturesVis mer

Letter på sløret om forholdet til Bieber

Sofia Richie avslører for første gang detaljer om romansen med popstjernen.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Justin Bieber (22) og modell Sofia Richies (18) romanse har vært en stor snakkis helt siden de ble avbildet sammen for første gang forrige måned.

I ettertid har de unge turtelduene ikke gjort noe for å skjule at de trives i hverandre selskap, og de har allerede besøkt både Tokyo og Mexico sammen. 

Hittil har verken Bieber eller Richie kommentert forholdet utover søte Instagrambilder, men i et intervju med bladet Billboard tar 18-åringen, som er datteren til artist Lionel Richie (67), endelig bladet fra munnen. 

- Vi har et spesielt forhold. Justin er veldig enkel å snakke med, og det er det vanskelig å finne i Los Angeles, sier hun til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

Bryr seg ikke om kommentarene

Det var imidlertid ikke enkelt for Sofia da hun ble avbildet tett omslynget med den populære popstjernen.

Hun mottok fort stygge kommentarer på sine Instagram-bilder, noe som førte til at Bieber stengte sin egen konto. 

Hun innrømmer at hun har tatt mye lærdom fra å være lillesøsteren til Nicole Richie (34), kjent blant annet fra serien «The Simple Life». 

- Jeg husker hva paparazzi-fotografene og andre sa til Nicole, og hun svarte aldri. Jeg skal være ærlig: Det. Plager. Meg. Ikke. Så lenge jeg er lykkelig, sier hun til bladet. 

Saken fortsetter nedenfor.

FRA EN BERØMT FAMILIE: Sofia Richie (t.h) er lillesøsteren til TV-profil Nicole Richie og datteren til sanger Lionel Richie.  Foto: EPA
FRA EN BERØMT FAMILIE: Sofia Richie (t.h) er lillesøsteren til TV-profil Nicole Richie og datteren til sanger Lionel Richie. Foto: EPA Vis mer

Ettertraktet tenåring

Selv om Richie har fått enormt mye oppmerksomhet den siste måneden, er hun godt kjent med et liv i rampelyset før Bieber kom inn i bildet.

I tillegg til å ha Lionel Richie som far og Nicole som søster, er moren hennes stylisten Diane Alexander, som var gift med «Hello»-sangeren fra 1995 til 2004. 

Blondinen gjør også suksess som modell, og i fjor ble hun utnevnt til frontfigur for Madonnas klesmerke Material Girl, og i mars omtalte ES Magazine henne som Hollywoods «nye tenåringsdronning».

Tidligere denne uken var også Sofia utvalgt som en av modellene som gikk catwalken under Kanye Wests mye omtale motevisning av hans nye Yeezy-kolleksjon i New York.

#yeezyseason4

Et bilde publisert av Sofia Richie (@sofiarichie)

LES OGSÅ: - Natalie Portman er gravid