Zoë Kravitz og Channing Tatum:

Letter på sløret om forholdet for første gang

Stjerneparet har datet i rundt ett år.

KJÆRESTER: Channing Tatum og Zoë Kravitz har prøvd å holde en lav profil i media. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB
KJÆRESTER: Channing Tatum og Zoë Kravitz har prøvd å holde en lav profil i media. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Etter bare 18 måneder som ektepar ble det i januar i fjor kjent at «Big Little Lies»-stjernen Zoë Kravitz (33) og skuespillerkollega Karl Glusman (34) hadde gått fra hverandre.

- Jeg giftet meg. Jeg skilte meg. Separasjoner og samlivsbrudd er triste ting, men også vakre. Det er delte følelser, begynnelsen og slutten. Det er så komplekst, tidsrommet mellom å ha et knust hjerte og sorgen over å ha mistet noe, og det å være spent på hva som venter deg, fortalte hun, ifølge People, om skilsmissen.

Uttalelsen kom få måneder etter at Kravitz ble koblet til «Magic Mike»-stjernen Channing Tatum (42).

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

«Kreativt kompatibel»

I et nytt intervju med WSJ. Magazine åpner kjæresteparet seg om hvordan det var å jobbe sammen i den kommende filmen «Pussy Island».

Thrilleren er Kravitzs debut som regissør, mens Tatum har en av hovedrollene.

- Når du lager ting med folk, er det et veldig hellig sted å være. Og når du er kreativt kompatibel med noen, åpner det ofte opp andre kanaler fordi du på en måte deler hele deg selv, forteller 33-åringen til bladet, ifølge People.

Deretter legger hun følgende til om kjæresten:

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

- Jeg er utrolig takknemlig for at denne filmen brakte ham inn i livet mitt på den måten.

Videre avslører også Kravitz at Tatum var førstevalget til hovedrollen fordi hun ønsket en skuespiller som ikke hadde spilt en mørk karakter før. 42-åringen er nemlig best kjent for roller i ulike komedier, drama- og actionfilmer.

- Jeg følte selv langveisfra, før jeg kjente ham, at han var en feminist. Og at han ikke var redd for utforske det mørke, fordi han selv vet at han ikke er det. Det var derfor jeg ble dratt mot ham og ønsket å møte ham. Og jeg hadde rett, konstaterer Kravitz i intervjuet.

Begge skilt

Det var i fjor sommer at de to stjernene ble observert sammen for første gang i New York. På bilder som Page Six hadde tilgang til, så det ut til at duoen storkoste seg i hverandres selskap på en sykkeltur.

I midten av september ble paret også «tatt på fersken» da de forlot Met-gallaen sammen, for så å dra videre til etterfesten.

Mens Kravitz som nevnt skilte seg fra skuespilleren Karl Glusman i fjor, gikk Tatum og ekskona Jenna Dewan (41) fra hverandre i 2019. De var gift i ti år og har datteren Everly (9) sammen.

LES OGSÅ: Rømmer landet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer