Priscilla og Elvis Presley:

Letter på sløret om Elvis' siste dager

- Folk sier: «Hvorfor gjorde ingen noe?». Vel, det er ikke sant.

GIFT I SEKS ÅR: Priscilla og Elvis Presley giftet seg 1. mai 1967. Nå er førstnevnte aktuell med en ny dokumentar om eksmannen. Her avbildet på Aladdin Hotel i Las Vegas, etter bryllupet. Foto: AP/ NTB scanpix
GIFT I SEKS ÅR: Priscilla og Elvis Presley giftet seg 1. mai 1967. Nå er førstnevnte aktuell med en ny dokumentar om eksmannen. Her avbildet på Aladdin Hotel i Las Vegas, etter bryllupet. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I fjor var det hele 40 år siden ikonet Elvis Aaron Presley gikk bort, 42 år gammel. ​

Kongen av rock & roll, som han ble kalt, skapte hysteri hvor enn han beveget seg, og huskes fortsatt som et av verdens største musikalske talenter gjennom tidene.

Historien skulle imidlertid få en særdeles brå og tragisk slutt - noe hans ekskone Priscilla Presley (72) forteller åpenhjertig om i forbindelse med lanseringen av dokumentaren «Elvis Presley: The Searcher».

- De prøvde, men det gikk ikke

Ifølge Fox News gjestet 72-åringen filmfestivalen South by Southwest forrige uke.

Der fortalte hun om artistens avhengighet av sterke vanedannende medisiner, og om hans siste dager:

- Det var vanskelig for oss alle. Vi så det definitivt ikke komme, men vi så helt klart hvilken vei han hadde valgt å gå.

- Folk sier: «Hvorfor gjorde ingen noe?». Vel, det er ikke sant. Folk i den innerste kretsen gjorde noe, men du kunne ikke fortelle Elvis hva han skulle gjøre. Det gjorde man bare ikke. Da fikk man høre det. De prøvde, men det gikk ikke. Han visste hva han drev med, sier Priscilla Presley, ifølge avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer