<strong>ÅPNER OPP:</strong> Den ellers så private Cameron Diaz deler av seg om privatlivet og ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Den ellers så private Cameron Diaz deler av seg om privatlivet og ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cameron Diaz:

Letter på sløret om ekteskapet i sjeldent innlegg

- Du trenger en som er villig til å gjøre jobben sammen med deg.

Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Cameron Diaz (46) har i løpet av karrieren opparbeidet seg til å bli en av de mest populære og best betalte kvinnelige skuespillerne i Hollywood.

Stjernen har spilt i filmer som «Masken», «The other woman», «Alle elsker Mary» og «Charlie's Angels». 46-åringen har stadig dukket opp på premierer for å promotere nye prosjekter, men privatlivet har hun derimot vernet ekstremt godt om.

Privat er hun gift med den syv år yngre «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (40), som hun i 2015 overrasket mange med å gifte seg med. Den gang hadde de bare vært et par i drøye åtte måneder.

Verken Diaz eller Madden uttaler seg noe særlig om ekteskapet, men i anledning magasinet InStyles 25 årsjubileum, gjør 46-åringen et unntak.

- Ekteskap er hardt

- Jeg ønsker bare å bygge bedre og sterkere vennskap med personer som er med meg om alt. Selvsagt inkluderer det ektemannen min, skriver hun i et innlegg i magasinet.

- Å gifte seg med han er det beste som noen gang har skjedd meg. Ektemannen min er den beste. Han er et fantastisk menneske, og en fantastisk partner, fortsetter hun.

<strong>LYKKELIG GIFT:</strong> Cameron Diaz har tidligere vernet godt om privatlivet sitt, men nå letter hun på sløret om ekteskapet med Benji Madden. Her er paret avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Cameron Diaz har tidligere vernet godt om privatlivet sitt, men nå letter hun på sløret om ekteskapet med Benji Madden. Her er paret avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om det utad later til at det til enhver tid er rosenrødt mellom stjerneparet, avslører Diaz at også de må jobbe hardt for å beholde gnisten i forholdet.

- Ekteskap er absolutt vanskelig, og krever mye hardt arbeid. Du trenger en som er villig til å gjøre jobben sammen med deg, for det er ikke en 60-40-fordeling i ekteskap. Det er 50-50 hele tiden. Alltid, forklarer hun.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

Trakk seg tilbake

Paret giftet seg som nevnt for fire år siden, og den gang var det mange som ble sjokkert over hvor raskt de gikk frem i forholdet. Nå skriver 46-åringen at hun på det tidspunktet ikke visste om hun var klar for å gifte seg da hun gjorde.

- (...) Men jeg visste at Benji var spesiell. Han er rett og slett bare en god mann. Det er ikke noe dritt med ham. Det er veldig forfriskende og jeg er takknemlig for ham.

De siste årene er det ikke bare privatlivet stjernen har holdt for seg selv. Hun har også trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset. Etter å ha reist mer eller mindre konstant fra filmsett til filmsett i nesten 20 år sammenhengende, trengte hun en skikkelig pause. Det fortalte stjernen selv i 2017.

- Jeg tenkte bare: «Jeg kan egentlig ikke si hvem jeg er til meg selv». Noe som er hardt å innse. Jeg følte at jeg trengte å gjøre meg selv hel igjen, sa hun ifølge E! Online.

LES OGSÅ: Stjerneparet har kjøpt verdens dyreste leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer