Letter på sløret om ektemannens sykdom

- Han har hatt et lite problem, sier «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara.

TAR VARE PÅ EKTEMANNEN: Sofia Vergara har passet godt på Joe Manganiello etter at han i april fikk en dramatisk opplevelse på sykehuset. Foto: Afp
TAR VARE PÅ EKTEMANNEN: Sofia Vergara har passet godt på Joe Manganiello etter at han i april fikk en dramatisk opplevelse på sykehuset. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange fans av skuespilleren Joe Manganiello (39) - kjent fra blant annet filmen «Magic Mike XXL» og TV-serien «True Blood» - ble bekymret da skuespilleren i april ble innlagt på sykehus.

En kilde nær skuespilleren sa til nettsiden TMZ at det som skulle være et rutinemessig inngrep  for å fjerne blindtarmen, ble mer dramatisk etter at blindtarmen sprakk.

Operasjonen førte til at Joe måtte trekke seg fra en ny serie på TV-kanalen History Channel.

Nå avslører skuespillerens kone - «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (43) - at Joe er på bedringens vei.

- Han er OK. Han hadde et lite problem, men det går bra nå, sier hun i et intervju med TV-programmet «Entertainment Tonight».

Manganiello har foreløpig ikke kommentert sykehusinnleggelsen selv, men la 17. april ut en melding på Twitter hvor han erklærte sin kjærlighet til Sofia.

MAGIC MIKE: Joe Manganiello har fått mange kvinnelige fans etter sin rolle i «Magic Mike»-filmene. Foto: IRON HORSE ENTERTAINMENT / Album
MAGIC MIKE: Joe Manganiello har fått mange kvinnelige fans etter sin rolle i «Magic Mike»-filmene. Foto: IRON HORSE ENTERTAINMENT / Album Vis mer

- Tar meg godt av ham

Hun hevder den meldingen ikke trenger å ha noe med sykdommen å gjøre.

- Jeg tar meg alltid godt av ham, så det må ha vært en av mine normale dager. Det er sånn jeg er, sier hun til Entertainment Tonight.

Joe og Sofia giftet seg i november i Palm Beach i Florida.

På gjestelisten sto selvfølgelig flere av parets gode venner både fra «Modern Family»- og «Magic Mike»-gjengen, i tillegg til over 400 av Sofia og Joes nærmeste venner og familiemedlemmer.

Stroppløs brudekjole

Sofia fått spesialdesignet en lekker brudekjole fra den libanesiskfødte motedesigneren Zuhair Murad (44). Kjolen var stroppeløs med et enormt skjørt. Bruden hadde ikke slør og bar en vakker og enkel bukett med hvite orkideer.

Rett etter bryllupet delte den flotte skuespilleren en rekke bilder med fansen på Instagram.

Et av dem viste blant annet det vakre blomsterhavet der Joe og Sofia ga hverandre sine løfter.

Ifølge nettsiden People sa ikke paret det tradisjonelle «I do», men istedet «I will». Seremonien foregikk både på engelsk og spansk.

LES OGSÅ: Sofia Vergara og Joe Manganiello giftet seg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer