Lindsay Lohan:

Letter på sløret om ektemannen

Hollywood-stjernen giftet seg for tre måneder siden.

NYGIFTE: Lindsay Lohan har vernet godt rundt kjærlighetsforholdet til Bader Shammas. Foto: Instagram/Lindsay Lohan
NYGIFTE: Lindsay Lohan har vernet godt rundt kjærlighetsforholdet til Bader Shammas. Foto: Instagram/Lindsay Lohan Vis mer
Publisert

I mange år var barnestjernen Lindsay Lohan (36) kjent for å skape store overskrifter i media for sin utsvevende livsstil. Hun var blant annet flere ganger inn og ut av rehab for å få bukt med både alkohol og stoffmisbruk.

De siste årene har hun derimot levd et relativt tilbaketrukket liv. «Mean Girls»-stjernen flyttet blant annet fra Los Angeles til fordel for Dubai i 2014 og har vært der siden.

Klar for comeback

I 2019 fant hun lykken med den lokale finansmannen Bader Shammas, og etter å ha vært forlovet i rundt åtte måneder ga de hverandre sine ja i juli.

Det avslørte Lohan selv på Instagram.

«Jeg er lamslått over at du er ektemannen min. Mitt liv og mitt alt. Alle kvinner burde føle seg som dette hver eneste dag», skrev hun blant annet i innlegget.

Med unntak av noen bilder i sosiale medier har ekteparet holdt en lav profil. Nå gir imidlertid Lohan flere detaljer om ektemannen.

SLUTT: Lindsay Lohans strandklubb i Mykonos åpnet i 2018. Nå er den stengt. Video: TV 2 Sumo Vis mer

I et nytt intervju med Cosmopolitan avslører hun at Shammas har vært en del av støtteapparatet hennes mens hun forbereder seg på å returnere til skuespillerkarrieren.

- Jeg har en fantastisk ektemann som er en veldig rolig person. Han er bare den beste. Han og familien min, deler hun i intervjuet og fortsetter:

- Og jeg føler jeg har en liten gruppe gode venner som er skikkelig bra folk. Det er egentlig alt jeg trenger: venner, familie og de jeg er glad i.

36-åringen blir å se i Netflix-filmen «Falling for Christmas» senere denne måneden. Dette er hennes første filmrolle på mange år.

Den siste bemerkelsesverdige rollen Lohan hadde var i «The Canyons» fra 2013. Filmen ble stort sett slaktet av anmelderne, men Lohan fikk imidlertid ros for sin prestasjon.

LES OGSÅ: Michelle Williams ble mamma i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer