<strong>NÆRE VENNER:</strong> Stjerneparet Jennifer Lopez og Alex Rodriguez er omgangsvenner med Kanye West og Kim Kardashian West. Her er firkløveret på Met-gallaen i mai. Foto: Backgrid/ NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Stjerneparet Jennifer Lopez og Alex Rodriguez er omgangsvenner med Kanye West og Kim Kardashian West. Her er firkløveret på Met-gallaen i mai. Foto: Backgrid/ NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez og Kim Kardashian:

Letter på sløret om det spesielle vennskapet

- Dette veldig vakre forholdet går langt tilbake.

Publisert

Kim Kardashian West (39) og Jennifer Lopez (50) er to av verdens aller største stjerner. Men å være rik og berømt er ikke det eneste de to kvinnene deler. Gjennom de siste årene har duoen nemlig også fått et helt spesielt vennskap.

Det avslører J-Los forlovede, Alex Rodriquez (44) til People.

- Vi har alle kjent hverandre i lang tid. Men Kim og Jennifer står hverandre veldig, veldig nær. De er hverandres mentorer, forteller den tidligere baseballproffen, og fortsetter:

- De hjelper hverandre, og de har dette veldig vakre forholdet som går langt tilbake. Det er alltid hyggelig å gjøre noe sammen med Kim og vår familie.

Jennifer har tvillingene Max og Emme (11) fra ekteskapet til Marc Anthony (51), og Alex har døtrene Natasha (15) og Ella (11) fra et tidligere forhold. Kim og Kanye har på sin side barna North (6), Saint (4), Chicago (1) og Psalm (6 md.), og Rodriguez sier at de alle elsker å arrangere store familiesamlinger.

De varierer mellom å tilbringe ferier sammen og møtes til taco-tirsdag hjemme hos Lopez og Rodriguez, og en gang i blant drar de også og synger karaoke.

- Kim er en veldig flink sanger. Min favorittsang er «Don’t Stop Believin». Jeg er en 80-talls nerd. Og Elton John sine låter «I’m Still Standing» og «Piano Man». Da tar jeg den helt ut. Det er skikkelig gøy. Vi burde gjøre det oftere.

«Alltid vært fan av Lopez»

I desember i fjor inviterte Kim venneparet til filmkveld hjemme hos seg. Den gang postet hun en video på Instagram hvor hun blant annet refererte til Lopez som sitt idol.

View this post on Instagram

Kim and Jennifer Lopez tonight!

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

- Jennifer Lopez har vært inspirasjonen min for alt. Jeg prøvde å se hva slags sko og sminke hun brukte, og hvordan hun satt opp håret. Jeg ble besatt av glamour på grunn av henne.

- Hvis dere hadde fortalt meg for ti år siden at Jennifer Lopez skulle komme til meg på middag og for å se en film... Hun har til og med laget mat til meg. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle bli livet mitt. Jeg har alltid vært fan av henne. Drømmer går i oppfyllelse, folkens! uttalte hun blant annet.

Også hennes mor, Kris Jenner (65), var til stede på filmkvelden, og heller ikke hun sparte på godordene i videoen hun postet på sin profil:

- Jeg er forelsket i Jennifer Lopez og jeg er stor fan av henne. Beste kvelden noensinne.

View this post on Instagram

Best night ever!!! @secondactmovie @jlo

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Til People sier Rodriguez at kvartetten ikke har en fast avtale om å treffes regelmessig, men at de alltid hygger seg i hverandres selskap når de først ses.

- Vi har det gøy sammen hver gang vi møtes. Det er fantastisk å se hvor godt Kim og Jen liker hverandre, respekterer hverandre og støtter hverandre.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kylie Jenner avslører sitt ekte hår

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer