Maddox Jolie-Pitt og Brad Pitt:

Letter på sløret om det anstrengte forholdet

- Jeg vet ikke hva som skjer.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Maddox Jolie-Pitt sammen med sine berømte foreldre på rød løper i 2013. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Maddox Jolie-Pitt sammen med sine berømte foreldre på rød løper i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå tre år siden superparet Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) avslørte at de skulle skille seg. Bruddet kom kun to år etter at de ga hverandre sitt ja i en privat seremoni i Frankrike.

Paret, som har barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen, hadde da vært kjærester siden 2004.

Jolie ba den gang om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant lå eksene lenge i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

I januar ble det kjent at eldstemann, Maddox, var klar for å flytte hjemmefra og sist måned kom nyheten om at 18-åringen skulle begynne på det kjente og velrenommerte privatuniversitetet Yonsei i Seoul i Sør-Korea for å studere kjemi.

Minimal kontakt

Nå er Maddox på plass i Asia, tusenvis av mil unna familien. Her oppsøkte en reporter ham på skolen og spurte om søsknene hans er glade på hans vegne i forhold til det nye studie-eventyret.

- Ja, det tror jeg, svarer en smilende 18-åring i en video In Touch Weekly har publisert fra intervjuet.

Da journalisten vil vite om faren hans, Brad Pitt, har planer om å besøke ham på campus, er han derimot litt mer tvilende.

- Eh, det vet jeg ikke... Jeg vet ikke hva som skjer.

Saken fortsetter nedenfor.

Maddox og Brad har nemlig hatt et anstrengt forhold etter skilsmissen. En av grunnene til at Jolie valgte å forlate Pitt i 2016 skal nemlig ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom far og sønn ombord på et fly den gangen. Etter dette har de to nesten ikke sett hverandre eller hatt kontakt, skriver Us Weekly.

Og ifølge nettstedet skal «Once Upon a Time in Hollywood»-stjernen også ha fått vite om sønnens studier i Sør Korea via media.

Reporteren til In Touch Weekly drister seg videre til å spørre om forholdet mellom Maddox og faren er over for godt.

- Hva enn som skjer, skjer, svarer 18-åringen før samtalen dreier seg inn på mer trivielle ting som boforhold på skolen og fritidsaktiviteter.

Kjempet mot tårene

Han forteller blant annet at han deler rom med andre, holder på å lære koreansk, ikke har noen planer om å teste ut byens nattklubber foreløpig, og at han trives veldig godt i landet han skal tilbringe de neste fire årene.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Det var i slutten av august at Angelina Jolie sa farvel til sin eldste sønn på universitetet i Seoul.

- Det virker som en veldig bra skole, fortalte filmstjernen da til en gruppe studenter i en video som ble delt på sosiale medier, ifølge Us Weekly.

- Jeg prøver å ikke grine, la hun til.

Saken fortsetter nedenfor.

«Fantastisk samarbeid»

Mens Maddox' forhold til Brad altså fremdeles skal være vanskelig, så skal situasjonen mellom 55-åringen og Angelina i dag være mye bedre etter at de kom til enighet om omsorgsfordelingen i desember 2018, skriver In Touch.

De samarbeider godt om oppdragelsen til de resterende fem barna.

- Til tross for alt dramaet som har foregått, så har barna tilpasset seg godt på grunn av Brad og Angelinas fantastiske samarbeid som foreldre. Selv om de har ulike interesser som de presenterer ungene for, så deler de samme familieverdier og oppdrar dem til å bli sterke individer, har en kilde nær paret tidligere fortalt nettstedet.

- Alle barna står Brad nær, utenom Maddox som holder en distanse. Han har aldri kommet ordentlig over hendelsen som skjedde på flyet og er veldig beskyttende overfor sin mor. Til tross for Brads gjentatte forsøk på å gjøre det godt igjen, vil aldri forholdet deres bli det samme igjen, hevdet kilden.

LES OGSÅ: Dette ble for mye for Mileys nye flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer