Kjetil Jansrud:

Letter på sløret om bryllupsplanleggingen

Kjetil Jansrud gifter seg senere i år.

MANN OG KONE: Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen blir snart smidd i hymens lenker. Dette sier førstnevnte ombryllupet. Foto: Espen Solli/Se og Hør
MANN OG KONE: Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen blir snart smidd i hymens lenker. Dette sier førstnevnte ombryllupet. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

I november kunne den tidligere alpinisten Kjetil Jansrud (36) avsløre at han hadde fridd til kjæresten Benedicte Isabel Mortensen ett år tidligere.

«Denne kvinnen er alt jeg ønsket meg og mer til, og hun sa heldigvis 'ja'», skrev han på Instagram den gang, samtidig som han avslørte at de hadde holdt øyeblikket hemmelig.

«Noen ganger er det fint å holde på et øyeblikk og dele det med nære venner og familie. Det har gått ett år siden jeg visste at du ville bli konen min og jeg kunne ikke vært mer glad», fortsatte han.

- Dårlig tid

Og nå er det ikke lenge til paret skal bli smidd i hymens lenker. Det avslører Jansrud overfor Dagbladet.

- Det går veldig bra, og da er det jeg som svarer. Jeg vet ikke om min forlovede hadde svart akkurat det samme. Vi får god hjelp på de tingene vi venter på. Men vi innser at vi har veldig dårlig tid. Det skal skje i slutten av august og nå er det tre måneder til, sier han til avisen om bryllupsplanleggingen, og legger til:

- Det går så sykt fort.

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Samtidig tror 36-åringen at de likevel har såpass stålkontroll at de bare kan kose seg på den store dagen.

- Akkurat i dag er Benedicte rundt og ser på leverandører av diverse ting. Jeg vil ikke kalle det et helt team hun har rundt seg, for hun gjør veldig mye, men jeg tipper vi kommer i mål. Jeg tipper hun er drit stressa. Skikkelig stressa. Jeg er sånn at jeg gleder meg, sier han videre til Dagbladet.

Ble foreldre

Før jul kunne han også avsløre detaljer om det kommende bryllupet.

- Det blir en stor begivenhet. Vi har vært forlovet i ett år. Jeg mener vi er en offisiell familie allerede. Men nå får vi det ned på papiret også, røpet han overfor Dagbladet den gang.

At Jansrud hadde funnet kjærligheten med Mortensen ble kjent i april 2017. Tre år senere fikk paret datteren Frøya sammen.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Skylder dem en date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer