«Mamma til Michelle»:

Letter på sløret om bryllupsplanene: - Jeg har siste ordet

Anna Rasmussen (20) røper hemmeligheter om forlovelsen.

ÅPNER OPP: Toppblogger Anna Rasmussen ble nylig forlovet med samboeren Jan. Nå røper hun at planleggingen av bryllup allerede er i gang for fullt. Foto: TV 2
ÅPNER OPP: Toppblogger Anna Rasmussen ble nylig forlovet med samboeren Jan. Nå røper hun at planleggingen av bryllup allerede er i gang for fullt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Anna Rasmussen (20) driver Norges aller største blogg. Med over 60 000 lesere innom på daglig basis, og skriver under aliaset «Mamma til Michelle» om barna, hverdagsproblemer og livet i Søgne på Sørlandet.

Livet til 20-åringen er fylt med både gleder og drama. I helga ble hun fraktet til sykehus med symptomer på hjerneslag, men det hele viste seg å ha gått bra for bloggeren.

«Jeg merker jeg er sliten og trøtt etter gårsdagen, og litt satt ut egentlig. Likevel kjenner jeg at jeg bare har lyst til å fortsette på forlovelses-skyen min en god stund til», skrev hun da.

Planlegger den store dagen

Rasmussen forlovet seg nemlig nylig med samboeren Jan Lossius (23), som hun har sønnen Lucas (fem måneder) med.

På «Senkveld» torsdag kveld lettet 20-åringen på sløret om forlovelsen.

- Vi har snakka om det lenge, men jeg hadde ikke trodd det skulle skje den første kvelden. Vi skulle på kjærestetur, og hadde planlagt et par dager til bare oss to. Jeg trodde det skulle skje da kanskje, men ikke den første kvelden, forteller hun til Thomas Numme og Harald Rønneberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer