«Mamma til Michelle»:

Letter på sløret om bryllupsplanene: - Jeg har siste ordet

Anna Rasmussen (20) røper hemmeligheter om forlovelsen.

ÅPNER OPP: Toppblogger Anna Rasmussen ble nylig forlovet med samboeren Jan. Nå røper hun at planleggingen av bryllup allerede er i gang for fullt. Foto: TV 2
ÅPNER OPP: Toppblogger Anna Rasmussen ble nylig forlovet med samboeren Jan. Nå røper hun at planleggingen av bryllup allerede er i gang for fullt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Anna Rasmussen (20) driver Norges aller største blogg. Med over 60 000 lesere innom på daglig basis, og skriver under aliaset «Mamma til Michelle» om barna, hverdagsproblemer og livet i Søgne på Sørlandet.

Livet til 20-åringen er fylt med både gleder og drama. I helga ble hun fraktet til sykehus med symptomer på hjerneslag, men det hele viste seg å ha gått bra for bloggeren.

«Jeg merker jeg er sliten og trøtt etter gårsdagen, og litt satt ut egentlig. Likevel kjenner jeg at jeg bare har lyst til å fortsette på forlovelses-skyen min en god stund til», skrev hun da.

Planlegger den store dagen

Rasmussen forlovet seg nemlig nylig med samboeren Jan Lossius (23), som hun har sønnen Lucas (fem måneder) med.

På «Senkveld» torsdag kveld lettet 20-åringen på sløret om forlovelsen.

- Vi har snakka om det lenge, men jeg hadde ikke trodd det skulle skje den første kvelden. Vi skulle på kjærestetur, og hadde planlagt et par dager til bare oss to. Jeg trodde det skulle skje da kanskje, men ikke den første kvelden, forteller hun til Thomas Numme og Harald Rønneberg.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVET: Anna Rasmussen og Jan Lossius. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FORLOVET: Anna Rasmussen og Jan Lossius. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Toppbloggeren er for tida med i «Camp Senkveld», som er talkshowets eget lille realityprogram. Hun er dessuten også aktuell i «Bloggerne», der seere får et intimt innblikk i familielivet.

På bloggen er hun også åpen om det meste, og det kommende året vil vi trolig få et innblikk i hektisk planlegging av bryllup.

- Det blir bryllup neste sommer allerede. Jeg kan også innrømme såpass at det blir i utlandet, forteller hun i studio.

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer

- Vi har jo fått oss bryllupsplanlegger, og Jan får ikke være med på så mye av det. Nei da, men han har gitt meg ganske frie tøyler. Han får være med på litt, men jeg har siste ordet, forteller 20-åringen og ler.

- Dele ansvaret

Hun vil imidlertid ikke si hvor i det store utland hun og forloveden skal bli ektefeller.

Programlederne spøker ved at de kanskje skal gifte seg på Geilo, som et stikk til artist Daniel Kvammen, som også satt i «Senkveld»-sofaen.

Det var ved juletider i 2015 det ble kjent at «Bloggerne»-profilen hadde blitt kjæreste med Lossius, som hun har hatt et vennskap med i flere år.

I fjor fortalte Rasmussen til Seoghør.no at hun finner god støtte i kjæresten, og at hun er takknemlig for å få god hjelp fra ham med barna Michelle og William.

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natta ... det virker veldig avslappende, innrømmet Rasmussen.

REDD: Da blogger Anna Rasmussen var på Camp Senkveld, var det ikke alt som var like enkelt. Her bryter hun sammen i gråt, før hun må ta fatt på en utfordring sammen med resten av laget sitt. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer