Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Letter på sløret om bryllupet

Paret får blant annet hjelp av en proffdanser.

GIFTEKLARE: Det nærmer seg bryllup for Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Foto: Vidar Ruud / NTB
GIFTEKLARE: Det nærmer seg bryllup for Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter mye forsinkelser på grunn av pandemien kunne Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) tidligere i år avsløre til «God morgen Norge» at drømmebryllupet deres vil finne sted i juni.

Vielsen skal skje på Hotel Continental og Kirsebom har valgt sin gode venn og kjendisstylist Jan Thomas (55) som forlover.

- Vi er i full gang, nå skjer det! Det er kjempeherlig og gøy. Ting har endelig åpnet opp og alt blir mye lettere. Vi har prøvd å planlegge lenge, men det har vært kjempevanskelig. Nå blir det vår, og nå blir det bryllup, har Kirsebom tidligere uttalt til Se og Hør.

Nå nærmer den spesielle dagen seg med stormskritt, og da Se og Hør nylig møtte paret kunne de avsløre flere detaljer om det kommende bryllupet.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette fikk ikke seerne se. Her forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Får hjelp av proffdanser

- Når du stryker av en ting på listen, kommer det fire ting til! Så den listen tømmer seg liksom aldri, sa Pilgaard humoristisk til Se og Hør.

Kirsebom la til at det imidlertid hjelper at de jobber med podkasten sin med navn «The Pilboms» fordi da får de en dag i uken hvor de får gått gjennom listen og se hva de har glemt.

- Neste på listen er at vi skal lære oss å danse vals! Så nå skal vi få Santino (Santino Mirenna fra «Skal vi danse», journ.anm.) til å prøve å lære oss en brudevals.

Se og Hør møtte paret i anledning premieren for det nye programmet «Drag me out», hvor flere profilerte menn, blant annet Petter Pilgaard, får prøve seg som dragqueens.

«SOFA»: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard snakket om at Khloé Kardashian brukte et bildet av Vendela. Vis mer

Der lærte han blant annet å gå i høye hæler, noe han muligens ikke er helt fremmed for å ta frem på bryllupsfesten.

- Det blir ikke noe dragshow fra deg i bryllupet?

- Nei, det er ikke planlagt, men det hadde jo egentlig vært kult, forteller Pilgaard, hvorpå Kirsebom sier seg enig og legger til:

- Det hadde jo vært så gøy!

LES OGSÅ: I hardt vær: - Ekstremt skuffet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer