Liam Payne og Cheryl Cole:

Letter på sløret om bryddryktene: - Vi har våre problemer

- Jeg kommer ikke til å sitte her og hevde at alt er bra.

SPILL FOR GALLERIET? Cheryl Cole og Liam Payne smilte og virket svært lykkelige da de i slutten av forrige måned dukket opp på Brit Awards sammen. Foto: NTB scanpix
SPILL FOR GALLERIET? Cheryl Cole og Liam Payne smilte og virket svært lykkelige da de i slutten av forrige måned dukket opp på Brit Awards sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Stjerneparet Liam Payne (24) og Cheryl Cole (34), som fikk sønnen Bear Grey (11 mnd.) sammen i fjor, har den siste tiden vært utsatt for bruddrykter.

Flere britiske medier, deriblant The Sun skrev i slutten av februar at paret har hatt flere «krisesamtaler» om forholdet sitt, og at problemene i hovedsak skal ha vært Liams travle tidsskjema.

Samme uken dukket duoen opp sammen under prisutdelingen Brit Awards, og selv om de smilte og klemte på den røde løperen, var verken pressen eller fans overbevist om at alt var rosenrødt mellom dem.

- Et sted i midten

I et nytt intervju med Evening Standard forklarer den tidligere One Direction-stjernen at det er sannhet i ryktene som har svirret rundt dem.

- Det morsomme er at uken før skulle vi gifte oss, og uken etter holdt det på å bli slutt. Greia er at jeg tror vi er et sted i midten. Du vet, vi har våre problemer. Jeg kommer ikke til å sitte her og hevde at alt er bra, fordi man går selvsagt gjennom forskjellige ting, og det er slik det er i forhold. Men vi går gjennom det sammen som familie, og det er det viktigste for meg, sier han og legger til:

- Denne delen av forholdet vårt kom til å skje før eller siden. Fortell meg gjerne om et forhold i denne verden som ikke går gjennom slike perioder. Det handler om man klarer å komme seg gjennom det eller ikke, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅPEN OM FORHOLDET: Cheryl Cole og Liam Payne ble et par i starten av 2016, og året etter fikk de sønnen Bear Grey sammen. Foto: NTB scanpix
ÅPEN OM FORHOLDET: Cheryl Cole og Liam Payne ble et par i starten av 2016, og året etter fikk de sønnen Bear Grey sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Heldig

I tillegg til at Liam har vært opptatt med solokarrieren sin den siste tiden, er det også aldersforskjellen på ti år som skal ha skapt trøbbel i forholdet deres.

Liam Payne og Cheryl Cole møttes for første gang da han var 14 år gammel, da han var på audition til «X-Factor», der Cheryl var en av dommerne.

Stjernene har vært sammen i to år nå, og overfor Evening Standardpåpeker han at kjærestens forståelse for karrieren hans er en av årsakene til at de har fått forholdet til å fungere. ​

- Jeg er veldig heldig som er sammen med noen som forstår hva jeg holder på med. Jeg tror ikke så mange hadde taklet det. Det er selvsagt vanskelig å være sammen med en annen profilert person. Jeg føler at pressen er mer opptatt av oss enn hva noen andre er, noe som er ganske morsomt. For oss er det viktig å få ting til å funke for oss, ikke hvordan andre mener at det burde funke, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ RØD LØPER: Her er duoen sammen under et event i Paris våren 2016. Foto: NTB Scanpix.
PÅ RØD LØPER: Her er duoen sammen under et event i Paris våren 2016. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

For en måned siden skrev The Sun at venner av paret frykter at det er for sent for Liam og Cheryl å redde forholdet. Sønnen deres Bear Grey skal ha vært hovedgrunnen til at de fremdeles holdt sammen.

Aldersforskjellen skal også ha blitt et problem.

- Det er en stor aldersforskjell mellom dem. Hvis de ikke hadde hatt Bear, ville de sannsynligvis ha gjort det slutt på dette tidspunktet, sa en kilde til The Sun, og la til:

- Men de elsker sønnen sin. Og de bryr seg om hverandre, så nå handler det om å finne ut om det finnes en siste måte de kan få dette til å funke på.

Saken fortsetter nedenfor.

LURES: Cheryl Cole måtte snakke om forholdet til Simon Cowell da hun gjestet Graham Nortons talkshow for noen år siden. Da ble hun også kraftig lurt av verten. Vis mer Vis mer

Vil ikke gifte seg

I fjor sommer spekulerte flere britiske medier om at det snart kom til å bli bryllup for de to stjernene, men dette har Liam selv avvist.

- Jeg ser på ekteskap som en religiøs greie, og jeg er egentlig ikke en religiøs person. Så det ligger ikke i kortene for meg akkurat nå, sa han, ifølge OK! Magazine.

- Vi har et barn sammen. Vår kjærlighet til hverandre kan ikke bli mer seriøs, så det er som det er, tenker jeg, sa han videre.

Da duoen bekreftet at de er et par i februar 2016, kom nyheten kort tid etter at Cheryl og eksmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini hadde tatt ut separasjon. 34-åringen har også tidligere vært gift med fotballspiller Ashley Cole.

LES OGSÅ: Kom sammen på Brit Awards tross for bruddrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer