Kristin Gjelsvik:

Letter på sløret om bruddet

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe gikk hver til sitt denne sommeren. Nå snakker hun ut om den siste tiden.

TV-AKTUELL: Kristin Gjelsvik er en av deltakerne i det nye satsningen «Forræder». Under pressevisningen åpnet hun seg om bruddet med Dennis Poppe. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-AKTUELL: Kristin Gjelsvik er en av deltakerne i det nye satsningen «Forræder». Under pressevisningen åpnet hun seg om bruddet med Dennis Poppe. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag var det klart for pressevisning av det nye TV 2-programmet «Forræder», som kommer på norske TV-skjermer denne høsten.

Influenser Kristin Gjelsvik (36) er en av deltakerne, og Se og Hør benyttet derfor muligheten til å ta en prat med bergenseren for å høre hvordan det går med henne.

- Det går bra, tross alt. Jeg tar en dag av gangen, innrømmer hun overfor Se og Hør.

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier. Det skapte reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

- Kaotisk

Gjelsvik forteller at det nå er det en del praktiske ting som må på plass, og legger til at det alltid er litt verre med et brudd når det er felles barn og felles bolig, og i tillegg et pågående husbyggingsprosjekt involvert.

- Vi bygger jo et hus i Stavanger som jeg åpenbart ikke skal bo i, så det gjør jo situasjonen litt mer kaotisk. Men når jeg får styr på det så tenker jeg at det begynner å bli litt lettere alt etterhvert.

Influenseren forstår at det for en del følgere kan føles som bruddet kom litt brått på.

-Ja, det kan jeg godt forstå, for det var jo egentlig det. Jeg har jo lest rykter om dette overalt, og folk har sendt meg masse og det har vært rykter om dette lenge - og sånn er det jo i denne rare bransjen - men det verste er jo at det har vært riktig at vi har stått i en litt vanskelig situasjon og at det har vært noen tøffe måneder.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Håndterte det privat

Bruddet ble kjent tidligere i sommer, men ifølge Gjelsvik var det en bevisst handling at hun ikke delte noe om hva de sto i, da de rett og slett ikke visste hva utfallet kom til å bli. 36-åringen har sønnen Falk med ekskjæresten Dennis Poppe, og fordi de har barn sammen gjorde de det de kunne for å få forholdet til å fungere.

- Jeg skulle jo egentlig flytte til Stavanger i august, og vi hadde fått barnehageplass og alt mulig, så ja, det var egentlig ganske viktig for meg å bearbeide og finne ut av alt dette på privaten før man deler.

- Og det er også litt vanskelig i og med at jeg vanligvis er så åpen og jeg liker å dele fra livet generelt. Det hadde kanskje vært godt å ha noen følgere som har gått gjennom det samme å snakke med i denne perioden, men det føles veldig riktig at bruddet ble delt på det tidspunktet det ble delt på. Det skjedde egentlig ikke før det heller, understreker Gjelsvik.

BRUDD: Reality-profilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

- Veldig vondt

På spørsmål om hun nå føler at hun er på rett vei, svarer hun bekreftende.

- Det har kanskje vært mentalt slutt lengre enn det (da de delte det offentlig red.anm), og man har gjerne kjent at man er på vei dit, selv om det blir veldig vondt når man setter to streker under svaret.

- Men man har hatt noen måneder på å komme seg litt over, litt gjennom og litt videre, men det er ti år så man kan ikke bare trykke på en knapp så er alle følelser borte.

Gjelsvik og Poppe møttes da de begge deltok på «Paradise Hotel» tilbake i 2012.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

Sønnen viktigst

Nå ser hun imidlertid fremover, og takker venner og familie for at hun har fine folk rundt seg.

- Jeg må ta tiden til bruk, men jeg har så mye bra mennesker i livet mitt. Familie, gode venner og ikke minst min lille sønn. Jeg er veldig heldig og mangler ingenting, så jeg skal no komme meg helskinnet gjennom dette.

Nå er det viktigste for eksparet, ifølge Gjelsvik, å sørge for at sønnen har det fint.

- Det viktigste er at vår sønn blir så lite påvirket av dette som overhode mulig, så det er det vi jobber med nå da. Han blir jo selvfølgelig litt påvirket, og det er nok rart at mamma og pappa ikke er sammen hver eneste dag åpenbart, og ikke minst at pappaen bor et annet sted, men vi skal gjøre vårt for at han skal ha det best mulig - for han er det viktigste.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Etter bruddet: - Har prøvd alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer