«The Voice»:

Letter på sløret om bruddet

- Riktig, men kjipt, innrømmer «The Voice»-stjernen.

SINGEL: Maria Petra Brandal slipper EP om singellivet. Foto: Robert Holand/ TV 2.
SINGEL: Maria Petra Brandal slipper EP om singellivet. Foto: Robert Holand/ TV 2. Vis mer
Publisert

Maria Petra Brandal (22) kjempet om tittel som «Norges beste stemme» under finalen av «The Voice» i fjor. Brandal kom til slutt på en andreplass bak Erlend Gunstveit (26) i den gjeve sangkonkurransen.

Den selvskrevne låten «Lonely», som Brandal imponerte mentorene med under blind-audition, har blitt hørt av over 11,5 millioner på Spotify.

Siden« The Voice»-deltakelsen har musikeren blitt singel, og brukt denne erfaringen til å skape ny musikk.

«THE VOICE»: Jørgen Dahl Moe fikk mye oppmerksomhet etter sin opptreden, men det er ikke første gang vi har sett ham på TV. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen. TV 2. NRK. Vis mer

Inspirert av kjærlighetssorgen

Brandal er for tiden aktuell med EP-en «Changes». EP-en består av fem låter, som handler om en periode av livet hennes da hun var i et forhold, fra hun var 16 til 21 år.

- Det skjedde mye i livet som jeg ville skrive om, sier 22-åringen til God Kveld Norge, og legger til at kjærlighetssorgen kom gradvis.

Se og Hør har vært i kontakt med Maria Petra Brandal som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Jeg tror kanskje, ofte med jenter, at man er ferdig før det blir slutt. Du føler deg ferdig i forholdet, så når det blir slutt har du prosessert det. Det føltes riktig, men kjipt, innrømmer musikeren.

Til God kveld Norge forteller artisten at eksen ikke har noe imot å være en del av musikken.

- Han synes det er fint at jeg skaper noe ut av ting som har skjedd, og vi har en bra dialog rundt det, sier Brandal.

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer