HOLDT MASKA: Stjerneparet Josh Duhamel og Stacy Ann Ferguson valgte å holde tett om at de hadde gått fra hverandre. Det ble ikke helt enkelt i møte med pressen. Foto: NTB scanpix
HOLDT MASKA: Stjerneparet Josh Duhamel og Stacy Ann Ferguson valgte å holde tett om at de hadde gått fra hverandre. Det ble ikke helt enkelt i møte med pressen. Foto: NTB scanpixVis mer

Fergie og Josh Duhamel:

Letter på sløret om bruddet

- Det finnes ikke noe perfekt tidspunkt, så vi bestemte oss bare for å gjøre det.

(Seoghør.no): Forrige uke ble det kjent at artisten Stacy Ann «Fergie» Ferguson (42) og ektemannen, skuespiller Josh Duhamel (44), hadde valgt å gå hver til sitt.

Stjerneparet, som giftet seg i 2009, er godt kjent med hvordan det er å være i rampelyset og å ha pressens oppmerksomhet rettet mot seg.

Da de to fant ut at det var best å skilles, gjorde de en innsats for å holde bruddet unna offentligheten. Det førte imidlertid med seg noen uheldige konsekvenser.

Fergie er nemlig aktuell med et nytt album, «Double Dutchess», noe som har betydd en rekke promoteringsintervjuer for hennes del. Og dermed en del personlige spørsmål.

Ubehagelige date-spørsmål

Overfor magasinet People forteller Fergie hvordan det føltes å holde maska under intervjuene, mens spørsmål om ektemannen strømmet inn.

- Helt ærlig, så begynte det å bli litt rart for oss med alle de romantiske spørsmålene. Vi er kjempegode venner, vi elsker hverandre så høyt, og det kom bare til et punkt der det begynte å bli litt merkelig, sier artisten, og tilføyer:

- Det finnes ikke noe perfekt tidspunkt, så vi bestemte oss bare for å gjøre det.

Når det gjelder tidspunktet de valgte å fortelle offentligheten om bruddet, forteller 42-åringen at det føltes spesielt at separasjonen falt omtrent samtidig som promoteringen av albumet hennes.

AKTUELL: Fergie sto på scenen i Rio de Janeiro få dager etter at bruddet med ektemannen ble kjent. Foto: Splash News/ NTB scanpix
AKTUELL: Fergie sto på scenen i Rio de Janeiro få dager etter at bruddet med ektemannen ble kjent. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke helt, du kan spørre ham [Duhamel, journ.anm.], men etter hvert ble det bare litt ubehagelig å le seg gjennom spørsmålene om vår første date, sier hun til People.

Popstjernen, som traff Duhamel på settet til TV-serien hans «Las Vegas» i 2004, avslørte for øvrig for to år siden at de gikk i ekteskapsterapi. I et intervju med Allure i januar 2015, sa Fergie at ektemannen hadde omfavnet terapien:

- Han føler ikke at han ikke er mann nok av den grunn.

Felles barn

Vinteren 2013 ble det kjent at ekteparet ventet barn sammen, en liten gutt. Sønnen Axl Jack (4) kom til verden i august det året, via keisersnitt.

Begge foreldrene delte bilder av den nyfødte i sosiale medier, og det har de fortsatt med siden. Da parets eneste barn fylte fire år nylig, publiserte Fergie flere bilder sammen med ham på Instagram.

I intervjuet med People kommer «My Humps»-sangeren også inn på hvor bra det fungerer å oppdra sønnen sammen med sin kommende eksmann.

- Vi ønsket å venne oss til det i fred og ro, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

had to post this one too #mommylove #axljack 4th bday! 🎂🎂🎉🎉 ❤️💛💚💙💜

Et innlegg delt av Fergie (@fergie)

Også i uttalelsen de kom med til pressen da bruddet ble kjent forrige uke, understreket det tidligere paret at de ville ha nok tid å områ seg på før den offentlige annonseringen.

- For å gi familien vår den beste muligheten til å tilpasse seg, ville vi la dette være en privatsak før vi delte det med offentligheten. Vi er og vil alltid være forent i vår støtte av hverandre og av familien vår, uttalte de den gang, ifølge People.

Utsatt for utroskapsrykter

Fergie, som nok er mest kjent som frontfigur i gruppa The Black Eyed Peas, forlovet seg med skuespiller Josh Duhamel før jul i 2007. Bryllupet sto i januar 2009.

Det berømte paret var gjennom opp- og nedturer sammen.

Blant annet ble det slått stort opp i media at Duhamel var utro med en stripper relativt tidlig i ekteskapet deres. «Transformers»-skuespilleren benektet imidlertid at dette stemte, og paret forble gift.

I et intervju med Oprah Winfrey i 2012, som UsWeekly siterte fra, sa Fergie følgende om utroskapsryktene:

- Når man går gjennom vanskelige tider, gjør det en virkelig sterkere som enhet, som partnere. Slik er det for oss, i hvert fall, sa hun, og fortsatte:

- Kjærligheten vår er blitt en dypere kjærlighet, helt klart. Vi står definitivt sterkere i dag på grunn av alt det vanskelige som har skjedd oss. Vi takler det, vi kommuniserer. Kommunikasjon er det viktigste, uttalte artisten den gang.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter anklagene om mishandling