Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen:

Letter på sløret om av-og-på-forholdet

- Jeg kunne begynne å grine hvor som helst.

SNAKKER OM BRUDDET: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen sammen i 2009. Søndag kveld snakker hun ut om forholdet i «En kveld hos Kloppen». Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
SNAKKER OM BRUDDET: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen sammen i 2009. Søndag kveld snakker hun ut om forholdet i «En kveld hos Kloppen». Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Lenge var skuespiller Janne Formoe (42) i et av-og-på-forhold med musikk-mogul Jan Fredrik Karlsen (44).

Formoe og Karlsen traff hverandre for første gang under innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004, og fant raskt tonen. I 2007 fridde Jan Fredrik til Janne, men fire måneder senere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

Noen måneder senere fant paret, som har datteren Felicia (12) sammen, tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt.

I 2015, da paret hadde gått fra hverandre fire ganger, erkjente Janne at det var slutt for siste gang.

- Forferdelig skamfullt

Janne åpner seg om det humpete kjærlighetslivet i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen» søndag kveld. Der forteller 42-åringen blant annet om tiden der det stormet som verst.

- Det blir en tabloid, litt flau greie. Det virker så surrete, men så handler det egentlig bare om å ville få til kjærligheten, forteller hun til Solveig Kloppen.

«Neste sommer»-skuespilleren forteller videre at hun skammet seg veldig over situasjonen, og at hun ikke klarte å kontrollere følelsene sine.

- Det var kjempetøft, og jeg synes det var helt forferdelig skamfullt. Jeg kunne ha flere perioder hvor jeg ikke klarte å styre meg, og kunne begynne å grine hvor og når som helst. Det var rart å ikke ha kontroll, men jeg var veldig lei meg over alt som hadde gått i grus, forteller hun åpenhjertig.

ÅPNER OPP: Janne Formoe forteller åpenhjertig om brudde med Jan Fredrik Karlsen til Solveig Kloppen. Foto: Skjermdump / TV 2
ÅPNER OPP: Janne Formoe forteller åpenhjertig om brudde med Jan Fredrik Karlsen til Solveig Kloppen. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer

Janne forteller også at hun gjerne ville få det til å fungere med Jan Fredrik, både for kjærligheten og for datteren, at hun derfor ga forholdet mange sjanser.

- Det skammer jeg meg ikke for lenger, det er jeg stolt over.

Overfor programlederen forteller Janne at hun valgte å fleipe om de mange bruddene, i stedet for at hennes venner og bekjente skulle gjøre det. Hun sier videre at hun var klar over at folk mente de var «surrete», og vitset heller om det selv.

- Men man går jo hjem og griner og er lei seg.

Ny kjæreste

I dag har derimot Janne Formoe og Jan Fredrik funnet kjærligheten på ny med hver sin partner. Skuespilleren forklarer at hun er god venn med eksen i dag, og at de samarbeider godt.

42-åringen har tidligere vært åpen om at hun syntes det var vanskelig å innse at hun måtte gi opp forholdet.

- Jeg skammet meg over at jeg ikke fikk forholdet til å fungere. Men jeg tenker ikke lenger at jeg ikke er like mye verdt fordi jeg ikke fikk det til, sa Formoe til Dagbladet Magasinet i mars 2014.

LES OGSÅ: - Jeg ble svett av det jentekysset

FORELSKET: Janne Formoe møtte sin første kjærlighet i Dyreparken. i 2014 var hun tilbake i sitt barndoms paradis. Les hele saken her. Video: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET. Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer