Katie Maloney-Schwartz:

Letter på sløret om aborten

Realitystjernen snakker for første gang ut om den store avgjørelsen hun og partneren måtte ta.

ÅPNER SEG: Katie Maloney-Schwartz forteller om et avgjørende øyeblikk i livet med kjæresten. Foto: JPA / Pa Photos / NTB
ÅPNER SEG: Katie Maloney-Schwartz forteller om et avgjørende øyeblikk i livet med kjæresten. Foto: JPA / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernene Katie Maloney-Scwartz (34) og Tom Schwartz (39), kjent fra «Vanderpump Rules», åpner seg om et svært avgjørende øyeblikk som skjedde tidlig i forholdet deres.

Under denne ukens episode av «Vanderpump Rules», snakket det mangeårige paret om deres kommende besøk på en fertilitetsklinikk, det melder blant andre People.

Samtidig avslørte Katie at hun hadde gått gjennom en abort for rundt ti år siden. Da hadde paret bare vært sammen i ett år, hvor de hele tiden kjempet for at det ustabile forholdet deres skulle fungere.

NY SERIE: Henrik Borg har flyttet til Sverige, kapret drømmedama og nå får de egen realityserie. Video: Bokehsius production Vis mer

Sårt tema

Da de besøkte klinikken skulle Tom blant annet få resultatene av en spermanalyse, og Katie måtte gjennomgå en ultralyd for ytterligere konsultasjon knyttet til fertilitet.

Besøket førte til at Katie begynte å reflektere over parets tidligere beslutninger i forhold til graviditet.

- Jeg fylte ut nødvendige dokumenter for besøket, og det ene spørsmålet var om du noen gang hadde vært gravid før. Så det kommer definitivt til å komme opp i vår konsultasjon, sier hun i episoden.

Paret har aldri snakket åpent om at de tidligere ventet barn, som da endte med en abort. Selv om det er et sårt tema å snakke om, mener de selv at det var den beste avgjørelsen for dem begge.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

- Usikker fremtid

- Graviditeten skjedde så tidlig i forholdet vårt. Vi kranglet hele tiden og var usikre på fremtiden vår sammen, forteller Katie og Tom åpenhjertig.

Videre avslører Katie at hun egentlig ville få det til å fungere, men var redd for å bli forlatt og måtte oppdra barnet alene.

34-åringen forteller ærlig at barn er noe hun alltid har ønsket seg, og paret er for klare for å få barn når som helst.

Senere i episoden mottok Katie gode nyheter om at hun hadde gode muligheter for å bli gravid, mens Tom fant ut at spermkvaliteten hans ikke var like god, og ble bedt om å avstå fra å innta blant annet alkohol.

Selv om paret ikke er blitt gravide ennå, mente likevel legen at de hadde gode sjanser for å bli det i fremtiden.

LES OGSÅ: Fire sparket fra «Vanderpump Rules»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer