Don McLean:

Letter på sløret om 48 år yngre kjæreste

«American Pie»-rockeren er klar for å trekke seg tilbake fra rampelyset sammen med kjæresten.

KJÆRESTER: Don McLean planlegger å pensjonere seg og ta med kjæresten på gård. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
KJÆRESTER: Don McLean planlegger å pensjonere seg og ta med kjæresten på gård. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år feirer rockestjerne Don McLean (75) at det er 50 år siden hiten «American Pie» kom ut. Det omtrent like mange år som aldersforskjellen mellom ham og kjæresten Paris Dylan (27).

I anledning jubileumsturneen er McLean intervjuet av The Times. Han avslører også at han har en «overveldende trang» til å pensjonere seg, og tilbringe sine dager på gården sin i Maine i USA sammen med kjæresten.

- Føler meg heldig

Hun ble først kjent gjennom realityprogrammet «Catfish» på MTV.

- Jeg er med en flott jente. Hun er annerledes enn meg, jeg er annerledes enn henne, og vi gir hverandre mye rom, sier han.

Videre insisterer han på at han er den samme han alltid har vært, og at han har planer om å holde på kjæresten så lenge han kan.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

- Jeg føler meg heldig som har henne som kjæreste og en partner, og vi har ingen planer om å slå opp. Vi skal holde sammen og ri på ponnier så lenge vi kan.

Ting har ikke alltid vært så rosenrødt på kjærlighetsfronten for McLean som han gir inntrykk av at det er nå. Han har vært gift to ganger, først fra 1962 til 1972, så med Patrisha Shnier.

Det seineste ekteskapet tok slutt i 2016 etter at McLean ble anklaget for vold i nære relasjoner. Han sa seg også skyldig på seks tiltalepunkter, men slapp fengselsstraff fordi han tilsto.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

Gjorde datteren arveløs

Også familielivet for øvrig har ikke vært lett. I sommer gikk datteren Jackie (31) ut i Rolling Stone og anklaget faren for psykisk mishandling.

- Det var en konstant frykt i huset for den minste ting som kunne gjøre min far til en gal person, uttalte hun.

Dette intervjuet satte ikke McLean særlig pris på, og han gikk kort tid senere ut og fortalte at han hadde skrevet ut datteren av testamentet.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg sluttet å støtte datteren min økonomisk i fjor. Jeg har en sønn som vokste opp i samme hus, som synes jeg er en flott far og som ikke har klaget på noe. Jeg sa til datteren min at «hvis du snakker dritt om meg så kommer jeg til å gjøre deg arveløs», uttalte han til Daily Mail.

Videre forklarte han at datteren har fått mellom 30-40 000 dollar årlig, tilsvarende 260-430 000 norske kroner. I tillegg sa han at han hadde satt av 3 millioner dollar, eller 26 millioner kroner, i et fond til datteren.

LES OGSÅ: - Jeg var kun ute etter sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer