Kelly Clarkson:

Letter på sløret etter den skitne skilsmissen

- Jeg kan virkelig ikke se for meg at jeg kommer til å gifte meg igjen.

ISFRONT: I juni i fjor gikk Brandon Blackstock og Kelly Clarkson hver til sitt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File/NTB
ISFRONT: I juni i fjor gikk Brandon Blackstock og Kelly Clarkson hver til sitt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå ni måneder siden sjokknyheten om at Kelly Clarkson (38) og ektemannen gjennom syv år, Brandon Blackstock (44), skulle skilles ble kjent.

Sammen har duoen datteren River (6) og sønnen Remington (4). I tillegg har popstjernen vært stemor til Blackstocks to barn Savannah (18) og Seth (13).

Overraskelsen var spesielt stor ettersom Clarkson bare en knapp måned før bruddet uttalte at hun ønsket seg enda et barn. Dette til tross for at både hun og Blackstock steriliserte seg for fem år siden.

- Jeg har så lyst på et barn til, men mannen min sier: «Nei! Vi har fire!», fortalte hun til stjernekokken Gordon Ramsay (54) på «The Kelly Clarkson Show» i mai i fjor, ifølge Contact Music.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Fikk råd av Gwyneth Paltrow

Bruddet mellom Clarkson og Blackstock har vært av det turbulente slaget. I desember kom det blant annet frem at eksen hadde levert inn juridiske dokumenter der han krevde enorme månedlige summer fra henne.

I tillegg ble hun saksøkt av sin tidligere svigerfar, Narvel Blackstock (64), som har vært manageren hennes gjennom hele karrieren. I september påsto han at hun skyldte selskapet hans Starstruck Management Group 1,4 millioner dollar.

Onsdag gjestet Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (48) artistens eget talkshow «The Kelly Clarkson Show». Paltrow giftet seg høsten 2018 med «Glee»-produsenten Brad Falchuk, fire år etter skilsmissen fra Coldplay-vokalisten Chris Martin (44), og dette er noe sangfuglen ønsker å vite mer om, skriver Us Weekly.

VANSKELIG BRUDD Her er Kelly Clarkson og Brandon Blackstock med barna Seth, Savannah, Remington og River på filmpremieren av «Ugly Dolls» i Los Angeles i fjor. Foto: Pa Photos/O'connor/aff-usa.com/NTB
VANSKELIG BRUDD Her er Kelly Clarkson og Brandon Blackstock med barna Seth, Savannah, Remington og River på filmpremieren av «Ugly Dolls» i Los Angeles i fjor. Foto: Pa Photos/O'connor/aff-usa.com/NTB Vis mer

- Du har vært gift i to år. Selv er jeg midt i en skilsmisse og jeg kan virkelig ikke se for meg at jeg kommer til å gifte meg igjen. Derfor er det fantastisk at du har funnet kjærligheten, at du har funnet rom og sårbarhet til å si ja nok en gang. Var det vanskelig for deg?

Og Paltrow, som har barna Apple (16) og Moses (14), med eksmannen, delte villig noen visdomsord med «Since U Been Gone»-stjernen.

- Det er mest sannsynlig det vanskeligste jeg noen gang har gjort. Å tillate meg selv å lære det jeg trengte å lære fra skilsmissen og deretter jobbe med meg selv før jeg kunne åpne meg opp igjen, forklarte hun, ifølge nettstedet.

Lykkelig alene

Kelly Clarkson og Brandon Blackstock møtte hverandre under en øvelse for Academy for Country Music Awards i 2006, og forlovet seg seks år senere. I 2013 ga de hverandre sitt ja, og ett år etterpå kom datteren til verden.

Til tross for at bruddprosessen har vært trøblete innrømmet Clarkson til Paltrow at hun er glad for å kunne fokusere på seg selv i denne tiden.

- Jeg er faktisk på det stedet hvor jeg tror mange folk som går gjennom en skilsmisse kommer til. Nemlig at det føles som om man startet å date seg selv igjen. Som i at man setter av tid til seg selv og elsker det, delte hun, og la til:

- Jeg leter faktisk ikke etter kjærligheten nå.

Kelly Clarkson fikk sitt store gjennombrudd da hun vant første sesong av «American Idol» i 2002. Hun har solgt over 25 millioner album, hatt mer enn 100 «nummer én-hits» på Billboard-listen og vunnet utallige priser for sitt musikalske talent.

I tillegg har hun som nevnt sitt eget tv-program og skrevet en bok.

- Jeg har utrettet mye, men den største suksess jeg kan oppleve er at folk sier: «Hun var en fantastisk mor og kone» etter min død. Det er mitt aller største mål, fortalte artisten til People i 2015.

LES OGSÅ: Marianne Jemtegård avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer