Miley Cyrus:

Letter på sløret etter bryllupet

Hyllet ektemannen på Instagram.

GIFTET SEG: I desember i fjor giftet Miley Cyrus seg med skuespillerkjekkasen Liam Hemsworth. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: I desember i fjor giftet Miley Cyrus seg med skuespillerkjekkasen Liam Hemsworth. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av desember kom nyheten om at barnestjernen og sangeren Miley Cyrus (26) hadde giftet seg med skuespilleren Liam Hemsworth (29). Før de endelig fikk gitt hverandre sitt ja, hadde de vært forlovet to ganger og hatt et svært turbulent av-og-på-forhold.

Den gang publiserte Cyrus en rekke innlegg på Instagram, blant annet et bilde av seg selv i en brudekjole, som skal være tatt i parets bryllup.

Bryter tausheten

Nå kommer stjernen med enda et innlegg på Instagram, nemlig en kjærlighetshyllest til Liam Hemsworth, som nå har blitt hennes ektemann.

Dette er første gang Disney-skuespilleren uttaler seg siden de giftet seg like før årsskiftet. Kjærlighetsbrevet ble publisert i forbindelse med ektemannens 29-årsdag søndag 13. januar.

HÅND I HÅND: Liam Hemsworth og Miley Cyrus avbildet sammen i New York for en måned siden, i midten av desember 2018. Foto: NTB scanpix
HÅND I HÅND: Liam Hemsworth og Miley Cyrus avbildet sammen i New York for en måned siden, i midten av desember 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter at det svært personlige innlegget ble publisert, har hyllesten fått oppmerksomhet i kjendismedier verden over.

Huffington Post går så langt som å skrive at Mileys hyllest er bedre enn en roman av Nicolas Sparks - forfatteren av boka «The Notebook», som ble til en nærmest ikonisk, romantisk dramafilm med samme navn for 15 år siden.

Rørende innlegg

I det svært personlige og romantiske innlegget ramser Miley Cyrus opp sine yndlingsting ved ektemannen.

- Da vi møttes var du 19, i dag er du 29. Jeg tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritting om min favorittfyr på denne veldig spesielle dagen, skriver Cyrus i det rørende innlegget, og fortsetter:

Se dette innlegget på Instagram

HBD 2 Da Hubz

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

- Måten du ser på familien din på. Vennene dine. På fremmede. På livet. Måten du ser på havet på og hvordan du alltid tar deg tid. Hvordan du går ut for å sjekke hvordan været er når jeg spør om det, i stedet for å sjekke mobilen din, skriver hun i den romantiske hyllesten av kjæresten, før hun avslutter slik:

- Jeg er stolt av personen du har blitt og jeg ser frem til alt det gode vi skal få til sammen i fremtiden. Du og meg, baby. (...) Takk for at du ga meg de lykkeligste dagene i livet mitt. Din kjære M.

Cyrus publiserte også flere andre bilder i anledning ektemannens bursdag, blant annet et bilde av paret i 2009, året da de møttes under innspillingen av filmen «The Last Song».

Møttes i 2009

Kjærlighetserklæringen på Instagram kommer bare uker etter at paret giftet seg i en svært hemmelig og intim bryllupsseremoni 23. desemeber i fjor. Seremonien fant sted hjemme hos Cyrus i byen Franklin i Tennessee, ifølge People.

26. desember la Miley ut en rekke bilder på Instagram fra det som skal ha vært parets bryllup. Foran en rekke blomster og en peis poserer paret tett i tett. Miley har på seg en hvit kjole designet av Vivienne Westwood, og etter bildene å dømme er den laget av silke.

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show» gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

- Det finnes et bilde av forlovelsesringen din som har fått veldig mye oppmerksomhet. Gratulerer, smilte Ellen til artisten, som bekreftet at de var i gang med å planlegge bryllup igjen, ifølge Contacmusic.com.

Brøt forlovelsen for andre gang

I juli så det imidlertid ut til at bryllupsplanene var blitt lagt på is.

Den gang fortalte en kilde til OK!, gjengitt av Metro, at Miley skal ha uttalt at hun i utgangspunktet aldri vil gifte seg.

- Hun ville egentlig ikke gifte seg. Det har vært tydelig for alle andre, bortsett fra Liam, hevder kilden, og forteller videre at hans familie har bedt ham om å få opp øynene, men at han stolte for mye på Miley. Nå føler Liam seg angivelig som en idiot, skal kilden ha sagt.

- Han vil ha barn og slå seg til ro, det var ikke helt det Miley hadde planer om. Han er knust, hevdet kilden videre.

Kalde føtter eller ei, nå ser det imidlertid ut til at lykken smiler for duoen igjen.

LES OGSÅ: Dette har de ikke gjort på seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer