Lette etter kjæreste på nettet

Men forsøket på å finne en kjæreste gikk ikke etter planen for Boy George...

PÅ UTKIKK: Boy George prøvde å finne en partner på nett, men mener berømmelsen var en hindring.  Foto: Stella Pictures
PÅ UTKIKK: Boy George prøvde å finne en partner på nett, men mener berømmelsen var en hindring. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Boy George (52) sliter med å finne en kjæreste og innrømmer nå at han har besøkt en datingside for homofile, for å se om han kunne finne drømmemannen.

Sangeren opprettet en profil på nettstedet Grindr. Men til avisen Sunday Times forteller han at berømmelsen gjorde det vanskelig å finne en partner.

- Selvfølgelig har jeg vært på Grindr! Det er som å spørre om jeg har vært på Facebook. Men det er ikke lett å møte noen skikkelige folk på de sidene. De spør «er ikke du Boy George?». Det gjør at slike ting ikke blir en mulighet for meg, sier artisten.

Han var tidligere i et forhold med punk rock-sangeren Kirk Brandon og trommis i Culture Club Jon Moss og påstår at han er romantisk.

- Jeg foretrekker røde roser og myke bomullslakner, men akkurat nå har jeg ikke tid til det.

En mulig date må i det minste være villig til å se vekk fra Georges rulleblad. I 2009 tilbrakte han fire måneder i fengsel etter å ha blitt dømt for overfall og mishandling av en nordmann.

I TRØBBEL: Livet har ikke alltid vært enkelt for Boy George. I 2009 ble han dømt for frihetsberøvelse av en nordmann og året før måtte han tilbringe fem dager som gatefeier i New York etter å ha levert inn en falsk anmeldelse. Foto: Stella Pictures
I TRØBBEL: Livet har ikke alltid vært enkelt for Boy George. I 2009 ble han dømt for frihetsberøvelse av en nordmann og året før måtte han tilbringe fem dager som gatefeier i New York etter å ha levert inn en falsk anmeldelse. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Snakker ut om tiden i fengsel


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer