ER FORFENGELIG: Kathrine Sørland er kjent for sitt flotte utseende, men legger ikke skjul på at hun gjerne tyr til skjønnhetsbehandlinger for å føle seg ekstra fin. Se og Hør var med da den profilerte modellen fikk fylt på øyevippene sine hos Magda på Beths Beauty i Oslo (t.v).  Foto: Espen Solli, Se og Hør
ER FORFENGELIG: Kathrine Sørland er kjent for sitt flotte utseende, men legger ikke skjul på at hun gjerne tyr til skjønnhetsbehandlinger for å føle seg ekstra fin. Se og Hør var med da den profilerte modellen fikk fylt på øyevippene sine hos Magda på Beths Beauty i Oslo (t.v). Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

- Lett å bli avhengig av å fikse litt på utseendet

Modellen Kathrine Sørland tar seg ofte tid til skjønnhetspleie, men en ting våger hun ikke å rokke ved.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kathrine Sørland (35) har gjort suksess som modell både før og etter hun deltok i Miss World og Miss Universe på starten av 2000-tallet.

Modellen, programlederen og Lindex' fashion advisor ser alltid strålende ut, og da skjønnhetssalongen Beth's Beauty på Frogner i Oslo hadde 25-årsjubileum var hun en selvskreven gjest.

- Det gir en fantastisk følelse å forskjønne seg litt, så jeg kommer hit så ofte jeg kan, røper Sørland til Se og Hør.

Den flotte blondinen, som har sønnen Leon med ektemannen Andreas Holck, liker blant annet å få fikset på øyevippene sine. Hun innrømmer at hun setter pris på å ta seg godt ut.

- Jeg er forfengelig, så det er lett å bli avhengig av å fikse litt på utseendet, medgir Sørland overfor Se og Hør.

Les hele reportasjen i ukens Se og Hør Extra!

Den tidligere «Top Model»-programlederen benyttet besøket i salongen til å friske opp vippene sine, og 35-åringen så ut til å bli godt fornøyd med resultatet.

Bestandig blond

Selv om Kathrine Sørland har prøvd forskjellige skjønnhetsbehandlinger, er det noe hun ikke tør å gjøre noe med - nemlig håret sitt. Den naturlig blonde modellen har drømt om å være brunette i mange år, men foreløpig har hun ikke våget å farge håret.

Saken fortsetter under bildene.

HOLDER SEG BLOND: Kathrine Sørland behandler gjerne øyevippene sine, men håret på hodet lar hun helst være i fred. Her er hun utstyrt med parykk i anledning Hegnar Medias julebord i 2014 - dette er det lengste hun har turt å gå for å oppfylle «brunettedrømmen» sin.  Foto: Privat
HOLDER SEG BLOND: Kathrine Sørland behandler gjerne øyevippene sine, men håret på hodet lar hun helst være i fred. Her er hun utstyrt med parykk i anledning Hegnar Medias julebord i 2014 - dette er det lengste hun har turt å gå for å oppfylle «brunettedrømmen» sin. Foto: Privat Vis mer

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Extra kan du også lese om Liv Ullmann, David Beckham og mye mer.  Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Extra kan du også lese om Liv Ullmann, David Beckham og mye mer. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Før jul i fjor overrasket hun imidlertid på Instagram ved å vise seg frem med mørkt hår, men dengang avslørte hun overfor Seoghør.no at det bare var en parykk.

- Det var dødskult å få spille en rolle ved å iføre meg denne parykken. Jeg fikk faktisk enormt mye komplimenter, så nå vurderer jeg helt seriøst å bli mørk - bare at jeg ikke tør, fortalte Sørland i desember 2014.

Den flotte ettbarnsmoren er kjent for sin sikre stilsans i tillegg til sitt freshe utseende. I 2014 kåret Se og Hørs motepoliti Jan Thomas henne til årets best kledde kvinne.

- Jeg jobber mye med mote og tenker mye på det. Jeg slenger ikke bare på meg noe før jeg skal på rød løper. Antrekkene er gjennomtenkt fra min side og da er det utrolig stas å få litt kred for det, sa en stolt Kathrine Sørland til Se og Hør etter at kåringen ble avslørt.

Se video med Jan Thomas og Kathrine Sørland nedenfor:

Satte fokus på spiseforstyrrelser

Selv om Kathrine Sørland synes det er gøy å leke seg med ulike stiler og uttrykk, er hun klar over at det bør finnes grenser for utseendefokuset.

STILSIKKER: Kathrine har en gjennomført stil. Hun var flott i hvitt på utdelingen av moteprisen Nåløyet i 2014.  Foto: NTB scanpix
STILSIKKER: Kathrine har en gjennomført stil. Hun var flott i hvitt på utdelingen av moteprisen Nåløyet i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2013 satte den sympatiske skjønnheten søkelys på det usunne utseendepresset som hun, supermodeller og andre kan føle på kroppen. Sørland skapte overskrifter med TLC-dokumentaren «Size Zero», der hun i løpet av 30 dager skulle prøve å slanke seg ned til størrelse 32.

Det kontroversielle prosjektet måtte imidlertid avbrytes etter bare 11 dager, ettersom Sørlands fysiske og psykiske tilstand ble svært påvirket.

- Jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis jeg hadde gjennomført prosjektet. Allerede etter 11 dager så jeg ikke ut. Jeg følte meg ikke frisk. Å holde på enda lenger tror jeg ikke jeg hadde gjort uansett. Jeg hadde et kjempeteam rundt meg og jeg var veldig glad for at de stoppet det, sa Kathrine Sørland til Seoghør.no våren 2013.

Se Kathrine Sørland snakke om «Size Zero»-prosjektet nedenfor:

LES OGSÅ: Klar for ny «Bridget Jones»-film

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer