TRAVLE TIDER: Hilde Lyrån gjør for tiden suksess i oppsetningen "Boeing Boeing" på Dizzie Showteater i Oslo. Foto: Stella
TRAVLE TIDER: Hilde Lyrån gjør for tiden suksess i oppsetningen "Boeing Boeing" på Dizzie Showteater i Oslo. Foto: StellaVis mer

Leter ikke etter ny mann

- Det er ikke noe som opptar meg, sier Hilde Lyrån.

SEHER.NO: Artisten Hilde Lyrån (46) hadde i fjor stor suksess sammen med Elisabeth Andreassen, Mariann Aas Hansen og Guri Schanke i forestillingen "Showgirls".

For tiden er hun travelt opptatt med oppsetningen "Boing Boeing" på Dizzie Showteater i Oslo, hvor hun har rollen som flyvertinne ansatt i Air France.

Og med fulle dager på teateret i tillegg til ansvaret for barna Andrine (11) og Halvor (8), avslører hun til bladet Ute og hjemme at hun ikke har noe hastverk med å se etter en ny mann i livet sitt.

- Jeg er opptatt av å gi masse kjærlighet til barna mine og dem jeg bryr meg om. Tanken på å finne en ny mann er ikke noe som opptar meg, eller som jeg vil kommentere nå, sier hun til bladet.

Mens hun i fjor reiste tilbrakte sommeren på revyscenen i Sandefjord med Showgirls' sommershow har hun imidlertid bestemt seg for å roe litt ned på tempoet i år.

- Jeg jobbet ifjor og har derfor bestemt meg for å ha sommerferie i år. På jobben har jeg det kjempegøy, og privat er det spennende med to barn som er blitt større, og som alltid gir meg så mye. Andrine skal begynne i 7. klasse til høsten, og jeg nyter alle de gode samtalene vi har, sier Lyrån om sine planer for 2009.


Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en rosenknopp