- Leter ikke etter kjæreste

Line Verndal stortrives som singel.

<strong>FORTSATT SINGEL:</strong> - Jeg har hatt kjærester så lenge, så det har ærlig talt virkelig vært deilig å være alene, sier Line Verndal til VG om sitt nye liv. Foto: SCANPIX
FORTSATT SINGEL: - Jeg har hatt kjærester så lenge, så det har ærlig talt virkelig vært deilig å være alene, sier Line Verndal til VG om sitt nye liv. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Line Verndal (39) - kjent fra blant annet NRK-serien «Himmelblå» - har vært singel siden det for litt over ett år siden ble slutt mellom henne og samboeren Torgeir Reiten.

Til VG sier Verndal at hun ikke har noe hast med å finne seg en ny kjæreste.

- Jeg har ikke vært så klar for det i det siste. Det kommer vel en tid da jeg savner det. Jeg har hatt kjærester så lenge, så det har ærlig talt virkelig vært deilig å være alene. Og det er ikke bare noe jeg sier.

- Jeg er usikker på om jeg er klar for det enda faktisk. Jeg jobber ikke med saken for å si det sånn.

Men selv om hun nyter singel-tilværelsen, ble stemningen ifølge Verndal raskt het mellom henne og Trond Espen Seim under innspillingen av den nye spenningsfilmen «Varg Veum - Dødens drabanter».

Rollen som en av den norske detektivens gamle flammer, er Verndals første i en kriminalfilm.

- Trond Espen og jeg forandret på ting hele veien. Kan vi ikke kline litt mer i den scenen? Kan vi ikke gå litt lenger? Det må jo skje noe her da, hva med litt mer fart, sier hun lattermildt til avisa.

  Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: «Himmelblå»- Line klar for reality

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer