Leter etter mystisk mann

Hittil ukjente bilder viser Marilyn Monroe og Jayne Mansfield med samme mann. Men hvem er han?

SAMME MANN: Mannen som her er avbildet med Marilyn Monroe ser ut til å være samme mann som er avbildet med Jayne Mansfield, mener kunstekspert David W. Street. Han kan ha vært fotograf på begge sesjonene. Foto: Ukjent
SAMME MANN: Mannen som her er avbildet med Marilyn Monroe ser ut til å være samme mann som er avbildet med Jayne Mansfield, mener kunstekspert David W. Street. Han kan ha vært fotograf på begge sesjonene. Foto: Ukjent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere av de hittil ukjente bildene av Marilyn Monroe nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag denne uken ville Marilyn Monroe fylt 85 år. Samtidig har det blitt frigitt en samling hittil ukjente bilder av en pur ung og lettkledd skjønnhet.

Bildene, som ikke er daterte, ble funnet på et garasjesalg i New Jersey i 1980, og har  siden vært i privat eie hos amerikaneren Anton Fury, som betalte to dollar for to  konvolutter med fotografier. Først da han kom hjem oppdaget han hva som var i dem.

- Det var min største garasjesalg-oppdagelse noen gang, forteller han til CNN.

Konvoluttene inneholdt også et stort antall ukjente bilder av en annen av datidenes største skjønnhetsidealer, nemlig Jayne Mansfield.

Eksperter forsøker nå å finne identiteten til en mystisk mann som figurerer med både Marilyn og - i en seng - med Jayne.

Kunsthandler David W. Street fra Beverly Hills mener mannen kan være fotografen.

Eieren av bildene, Anton Fury, sier til CNN at han håper mysteriet løses, selv om det i verste fall kan føre til at han mister rettighetene til bildene.

Seher.no lover å komme tilbake med ny informasjon om mysteriemannen med en gang den fremkommer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se Kelly Osbourne som Marilyn Monroe!

Se flere av de hittil ukjente bildene av Marilyn Monroe Her:Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer