KLAR FOR SJEKKE-TV; Magne Robberstad lover at det blir mange hete scener i den nye sjekkeserien på TV3 «Kjærlighetsredet», hvor han er en av deltagerne. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
KLAR FOR SJEKKE-TV; Magne Robberstad lover at det blir mange hete scener i den nye sjekkeserien på TV3 «Kjærlighetsredet», hvor han er en av deltagerne. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

Leter etter kjæreste på TV3

- De som trodde jeg var homofil, kommer til å bli motbevist nå, sier «Paradise Hotel»-Magne.

SEOGHØR.NO: I årets utgave av realityserien «Paradise Hotel» opplevde deltageren Magne Robberstad flere ganger at seerne spekulerte i om han er homfil.

Nå har 23-åringen meldt seg på TV3s nye sjekkeprogram «Kjærlighetsredet» i håp om å finne kvinnen i sitt liv.

I programmet kjemper fire menn eller kvinner om gunsten til en sjekker av det motsatte kjønn, mens de bor i solfylte omgivelser i spanske Marbella.

Fikk tom oppmerksomhet

- Selv om jeg har fått mye oppmerksomhet fra damer etter «Paradise Hotel», var det veldig tom oppmerksomhet.

- Jeg er klar for noe mer, og uansett om jeg traff noen eller ikke, så tenkte jeg dette ville være gøy  å være med på, sier Magne til Seoghør.no.

Fikk god kontakt
Han vil ikke røpe om han fant kjærligheten i Spania, men legger ikke skjul på at det ble flere hete scener under opptakene.

- Vi fikk veldig god kontakt, så mye kan jeg si. Og jeg tror at de som fortsatt mener at jeg er homofil, vil bli motbevist, sier han og ler.

Tidligere har Seoghør.no avslørt at også den norske modellen og tidligere «Hotel Syden»-deltageren Magrete Løvbrekke (25) skal være med i TV3s nye sjekke-serie.

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seoghør.no at flere av deltagerne og sjekkerne fant tonen under innspillingen i Spania.

- Innspillingen av «Kjærlighetsredet» er nå ferdig. Deltakerne har kastet seg inn i datingkonkurransen med hud, hår og  masse følelser. Det blir både drama og søt musikk i løpet av sesongen.

Programmet har foreløpig ikke fått noen bestemt premieredato, men vil starte til høsten.

LES OGSÅ: - Paradise-Charlotta: - Jeg er veldig forelsket