Leter etter kjæreste på TV

- Innsalget på hele konseptet var jo «Klarte Sigrid det, så skal jeg også».

SJEKKER PÅ TV: Henrik Thodesen er klar for å lete etter kjæreste i den kommende sesongen av humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2. Her er han i en sketsj fra et tidligere program. Foto: TV 2
SJEKKER PÅ TV: Henrik Thodesen er klar for å lete etter kjæreste i den kommende sesongen av humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2. Her er han i en sketsj fra et tidligere program. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Etter at eks-kjæresten Sigrid Bonde Tusvik (30) fant den nye mannen i sitt liv, Martin Jøndahl, i TV-serien «Sigrid søker kjæreste», har komikeren Henrik Thodesen (30) ifølge VG bestemt seg for å prøve det samme.

- Man kan jo tolke det som et stikk i siden til Sigrid. He-he. - Innsalget på hele konseptet var jo «Klarte Sigrid det, så skal jeg også», sier han til avisen.

370 jenter skal ha sendt inn søknad om å være med på dateserien, som skal gå som et fast innslag i den kommende sesongen av TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen».

Thodesen hevder han først tenkte på at dateserien skulle bli god og morsom TV, men utelukker ikke at han kan finne en kjæreste blant de utvalgte jentene.

- Det som først var en sketsj og papirer med søknader, er plutselig blitt en virkelig setting og ordentlige jenter. Konseptet er større nå enn det var i starten. Jentene er dessuten veldig morsomme og ser bra ut, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik: - Jeg vil ikke ha barn nå