Leter etter kjæreste på skolen

Dakota Fanning vil forelske seg på universitetet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kun syv år gammel slo Dakota Fanning (17) gjennom i Hollywood med filmen «I am Sam». Siden har skuespilleren spilt i massevis av storfilmer sammen med skuespillere som Tom Cruise, Robert Pattinson og Calista Flockhart.

Nå, ti år etter gjennombruddet har Dakota tatt et steg vekk fra rampelyset, og begynt å studere på New York University.

17-åringen har jobbet hardt siden gjennombruddet, og innrømmer at hun har savnet å leve som en normal ungdom. Berømmelsen har blant annet gått utover kjærlighetslivet.

- Jeg har ikke hatt tid til det. Jeg har bare hatt én kjæreste, en gutt jeg gikk på skolen sammen med, sier hun til amerikanske Cosmopolitan.


Dakota forteller at hun ønsker seg en ny kjæreste, og leter etter drømmemannen på universitetet.

- Det er mange som møter ektemannen sin på universitetet. Det er rart å tenke «kan han der være min fremtidige ektemann?».  Jeg drømmer om å møte noen i en kaffebar. Jeg mister noe på gulvet og han plukker det opp, forteller 17-åringen.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg glemmer at jeg bare er 17   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer