<strong>POPULÆR:</strong> - Jeg nektet engang VG å skrive at jeg ikke har tid til kjæreste, dermed endte det med en sak om at jeg savnet kjæreste. Etter det har jeg blitt kontaktet av mange, sier Hanne Sørvaag til Seher.no. Foto: Scanpix
POPULÆR: - Jeg nektet engang VG å skrive at jeg ikke har tid til kjæreste, dermed endte det med en sak om at jeg savnet kjæreste. Etter det har jeg blitt kontaktet av mange, sier Hanne Sørvaag til Seher.no. Foto: Scanpix Vis mer

Leter etter kjæreste på nettet

- Jeg har funnet noen kandidater, medgir MGP-stjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten Hanne Sørvaag (31) har fått mye oppmerksomhet etter at hun tok seg videre fra Melodi Grand Prix-delfinalen i Florø med låta «You're like a Melody». Førstkommende helg står den blide Stavanger-jenta dermed på scenen i Oslo Spektrum under den store MGP-finalen.

Men det er ikke bare for musikken at Sørvaag får mye skryt. Hennes vakre utseende har nemlig gjort at beilerne står i kø for 31-åringen.

- Ja, jeg har fått kjempemage henvendelser. Jeg nektet engang VG å skrive at jeg ikke har tid til kjæreste, dermed endte det med en sak om at jeg savnet kjæreste. Etter det har jeg blitt kontaktet av mange, spesielt på Facebook, forteller Hanne Sørvaag til Seher.no.
 
Akkurat det er ikke den norske MGP-artisten imot. Til Seher.no avslører hun nemlig at hun nå tråler sin egen Facebook-profil, i håp om å finne den rette.

- Jeg navigerer jo Facebooken min for å se om det er noen jeg ikke kan gå glipp av. Sånn er det når man er med i MGP, man når ut til så mange folk, mener hun.

- Har du funnet noen interessante?

- Ja, jeg har faktisk funnet en del interessante. Dette er jo det beste dateforum, det finnes mange kandidater. Hvem vet hva fremtiden kan bringe med seg, sier 31-åringen, som bare har fått positive tilbakemeldinger fra fans og friere.

Sørvaag har også fått mye oppmerksomhet for sin svært utringede kjole hun hadde på seg under delfinalen i Florø. Torsdag skrev Seher.no at «You're like a Melody»-sangeren ikke var i tvil om at hun skulle bruke samme kjole i finalen.

- Jeg bruker den samme kjolen fordi den funket bra. I MGP er det jo egentlig litt sånn at det fungerer på samme måte om folk liker låta eller utringningen. Jeg hadde ikke hjerte til en mindre utringning etter reaksjonene jeg fikk etter delfinalen, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hadde ikke hjerte til en mindre utringning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer