GLA'JENTE: Kari Traa beskrives som en glad energibunt, og hun leter etter en mann med samme innstilling til livet. Foto: SCANPIX
GLA'JENTE: Kari Traa beskrives som en glad energibunt, og hun leter etter en mann med samme innstilling til livet. Foto: SCANPIXVis mer

Leter etter en kjæreste i Oslo

Kari Traa satser ikke på sofagriser og TV-slaver.

SEHER.NO: Tidligere fristilalpinist og OL-vinner Kari Traa (34) lever singellivet i Oslo etter at det ble slutt med kjæresten for et års tid siden.

Det var da et fire år langt forhold som tok slutt, noe som Karis rekord på mannefronten.

Kari har valgt å ikke snakke mye om kjærlighetslivet sitt, men i mai-utgaven av magasinet Kamille forteller hun litt om hvorfor det tok slutt med samboeren Bjørn Ølstad (34).

- Det skar seg med kjæresten min for et år siden. Det er litt dumt. Det var mye jeg som ikke hadde roen i ræva til å bruke tid, sier hun til Kamille.

Vosse-jenta Kari er kjent for å være en energibunt som har tusen jern i ilden. I løpet av en vanlig uke trener hun freestylens fremtidshåp, reiser land og strand rundt for å promotere klesmerket sitt, snekrer eller syr på en bundad. Blant annet.

Styrken sin fikk hun god bruk for da hun ble forsøkt voldtatt i Tyrkia for noen år tilbake. Hun slo ned overfallsmannen og kom seg unna.

Kari innrømmer til magasinet at hun er på leting etter en kjæreste, men at hun ikke stresser med det. Mangelen på tilgjengelige mannfolk er en av grunnene til at hun bor i Oslo og ikke på hjemstedet Voss.

- Jeg vil tilbake. Men ikke akkurat nå. Jeg finner ikke mannen min der. Det har jeg for lengst konstatert. De beste mennene blir raskt tatt. Er han ikke opptatt må det være noe feil med ham.

Men tv-slaver og sofagriser har ikke sjans hos den tidligere sportsutøveren, det synes hun er fullstendig håpløst. Hun avslører til bladet at hun liker folk som ikke tar seg selv så høytidelig og som er glade og positive.

Etter bruddet med samboeren investere Kari i en leilighet til 2,35 millioner på Grünerløkka i Oslo.
Hun skal også ha hatt et kort forhold til helikopterpiloten Jens Fjelnset (31) som hun møtte under Ekstremsportveko på Voss, men i følge Se og Hør tok det slutt i fjor høst.

LES OGSÅ: Idrettens nakne sannhet