Leter etter drømmekjolen

Prinsesse Victoria dro til Paris for å finne brudekjole.

FRA NAVNEDAGSFEIRING TIL SHOPPING: Prinsesse Victoria dro rett fra navndagsfeiring i Stockholm til bryllupsinkjøp i Paris. Foto: Stella Pictures
FRA NAVNEDAGSFEIRING TIL SHOPPING: Prinsesse Victoria dro rett fra navndagsfeiring i Stockholm til bryllupsinkjøp i Paris. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Prinsesse Victoria kunne denne helgen nyte våren i Paris. I all hemmelighet dro hun avgårde til den franske hovestaden for å oppdatere garderoben med vårens nyheter.

Tidligere har prinsessen vært helt uinteressert i shopping og mote, men nå begynner hun å få øynene opp for de siste trendene. Det er prinsessen faste stylist Tina Törnqvis som har hjulpet henne med dette. Det skriver svenske expressen.se


Hoffreporter Kjell Arne har tidligere uttalt sin begeistring for den svenske prinsessen, og synes det er spennende at hun velger Paris.

- Det er spennende å høre at kronprinsesse Victoria ha vært å i Paris for å ekvipere seg nå vel tre måneder før bryllupet i juni – og vi får sikkert se en rekke utsøkte franske kreasjoner på tronfølgeren på de mange festene  i forkant av bryllupet, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Hovedmålet med reisen var å finne kjoler til alle festene og sammenkomstene som kommer i løpet av våren og sommeren i forbindelse med bryllupet hennes.

Det er enda ikke avgjort hvilken designer som skal designe brudekjolen hennes.

- Jeg tror imidlertid ikke at dette betyr at selve brudekjolen kommer fra et fransk motehus. Victoria har selv mer enn antydet at hun vil at brudekjolen skal være fra en svensk moteskaper, sier han.

Svenskene håper imidlertid at prinsessen velger svensk design på selve dagen.

- I Sverige tipper man på Pär Engsheden eller Lars Wallin, som begge har sydd flotte aftenkjoler til Victoria de siste årene. Men enn så lenge er det en godt bevart hemmelighet hvem som har fått i oppdrag å sy brudekjolen…


Datoen for det store kongelige bryllupet i Sverige er 19. juni 2010. Victoria (31) og hennes forlovede Daniel Westling (35) har valgt samme bryllupsdag som henne foreldre, dronning Silvia og kong Carl Gustaf.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er det ett år igjen