<strong>NYTT OPPLAG:</strong> Aschehoug forlag planlegger nå et nytt opplag av Jan Thomas'-biografien «My Way», hvis førsteopplag var på 4000. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NYTT OPPLAG: Aschehoug forlag planlegger nå et nytt opplag av Jan Thomas'-biografien «My Way», hvis førsteopplag var på 4000. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Leserne «svikter» Jan Thomas

- Kanskje det er en del fordommer ute og går.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) har fått mye oppmerksomhet for sin nye biografi «My Way», som er ført i pennen av Anne-Karine Strøm.

I boken kommer kjendisstylisten med en rekke avsløringer når det gjelder sin fortid, kjærlighetsforhold og om karrieren her hjemme i Norge.

Nå, kun halvannen uke etter at biografien kom ut, planlegger Aschehoug forlag et nytt opplag av boken, hvis førsteopplag var på 4000 eksemplarer, skriver VG.

Likevel tyder mye på at kjendisstylistens biografi kommer til å gjøre det dårlige enn hans tidligere stylingbøker for Pantagurel forlag, som har solgt over 70.000 eksemplarer.

Flere bokhandler VG har snakket med kan fortelle at det så langt har vært ganske lav interesse rundt boken, deriblant ARK bokhandel i Glasshuset i Bodø, hvor de foreløpig kun har solgt to eksemplarer, samt Libris bokhandel i Trondheim, hvor de bare har solgt ett eksemplar.

 
Også ARK bokhandel på Grünerløkka i Oslo har solgt lite av biografien, og daglig leder, Pia Helene Amundsen tror det er flere grunner til det.

- Kanskje det er en del fordommer ute og går. På denne kanten av byen mister man muligens litt kred ved å ha en slik bok, sier hun til VG.

Det er imidlertid ventet at salgene vil gå opp, når Jan Thomas drar ut på signeringsferd neste uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg er veldig skuffet og overrasket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer