HEMMLIGHETSFULL: Maria Haukaas Storeng vil ikke si om hun og forloveden Hans Marius Hoff Mittet må utsette bryllupet igjen.  Foto: SCANPIX
HEMMLIGHETSFULL: Maria Haukaas Storeng vil ikke si om hun og forloveden Hans Marius Hoff Mittet må utsette bryllupet igjen. Foto: SCANPIXVis mer

- Leser ikke om seg selv

Derfor svarer ikke Maria på kritikken...

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (30) har fått hard kritikk for drakten hun hadde på seg under den første delfinalen i årets Melodi Grand Prix.

"Men, Maria hva var det du hadde på deg. I mine øyne var dette det styggeste kostymet jeg har sett på lenge i MGP. Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum. (Dette er en ordre……)," ble det blant annet skrevet på MGP-klubbens blogg hos NRK.no.

Og i en undersøkelse hos Seher.no mener 83 prosent av de spurte at hun bør bytte antrekk til finalen neste helg. Verken Marias manager eller designeren ville snakke om kritikken da Seher.no forsøkte å komme i kontakt med dem i forrige uke.

I dagens VG kommer Maria med en slags forklaring på hvorfor hun ikke har uttalt seg.

- Jeg er ikke på chat-rooms og sjekker hva folk skriver. Jeg leser nyheter, men hopper over det om meg selv og vil heller være lykkelig uvitende. Det sirkuset der får holde på, jeg synes det er artig at folk engasjerer seg, sier hun til VG.


Sammen med forloveden Hans Marius Hoff Mittet (32) har hun måttet utsette bryllupet flere ganger fordi de begge har vært så opptatt med musikkariere og skuespilleryrket de siste årene. I fjor satte paret en dato i 2010, men nå skal Hans Marius i gang med en musikal ved Haugesund Teater. Men på spørsmål om bryllupet blir utsatt på nytt, er Maria hemmelighetsfull.

- Det får tiden vise, er alt hun vil si.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Venke holder seg sprek uten trening