ENDELIG LYKKELIG: De har blitt slutt på den ville festingen og skandalene for Lindsay, etter at Samantha kom inn i bildet.
ENDELIG LYKKELIG: De har blitt slutt på den ville festingen og skandalene for Lindsay, etter at Samantha kom inn i bildet. Vis mer

Lesbisk lykke for Lohan

Viser at forholdet er seriøst.

SEHER.NO: Lindsay Lohan fortalte i et radiointervju at hun gledet seg til å tilbringe sin 22 årsdag med en spesiell. Den spesielle, antas å være er som kjent DJ-en Samantha Ronson (30) etter at de har hengt sammen som erteris de siste månedene.

Og hun hadde god grunn til å glede seg..

Som hennes bursdagsgave tok Samantha med seg Lindsay på shopping, og det etter ring! Det skal derimot ikke dreie seg om forlovelse, men en såkalt forpliktelsesring. Men det er ikke småsaker, men en ring til rundt 100 000 kroner.

- Selv om det er Lindsay som tjener de store pengene, så har Sam sine egne og er veldig stolt. Det er ikke en forlovelsesring, bare et symbol på at hun satser på forholdet, sier kilden til Daily Mirror og understreker at paret er veldig fornøyde.

Forrige uke leide de hender åpenlyst på Lindsays filmsett, og også andre i deres omgangskrets har sladret til pressen om at de deler seng. Ennå ikke har de avkreftet eller bekreftet forholdet, men når ringen kommer på fingeren blir det et mer enn tydelig tegn.

LES OGSÅ: Trio-truseløs til skjermen?