HVEM VELGER HUN?: På gården hos Silje er det nå bare to friere igjen. Hvem hun velger av Ole Jørgen og Andreas gjenstår å se... Foto: TV 2
HVEM VELGER HUN?: På gården hos Silje er det nå bare to friere igjen. Hvem hun velger av Ole Jørgen og Andreas gjenstår å se... Foto: TV 2Vis mer

Les Siljes dikt til frieren

- Gud så glad eg er for at du fann meg kjære.

SEHER.NO: Om den sjarmerende bonden Silje Stensland (28) har funnet en kjæreste i "Jakten på kjærligheten" gjenstår å se.

På Siljes gård er det nå bare to friere igjen, og om Silje velger Andreas Gran eller Ole Jørgen Jensen er det bare Silje og hennes utkårede som vet.

Men det er nok mye som tyder på at Silje er forelsket om dagen. Hun har blant annet skrevet et dikt som en av frierne nylig skal ha fått, skriver Ute & Hjemme.

Du fann meg
Uredd og modig fann du meg
Eg trengde å bli funne
Gud så glad eg er for at du fann meg kjære
Silje ble meldt på i Jakten på kjærligheten av en kollega, som meldte henne på etter å ha forsøkt å spleise henne med ulike menn.

- Jeg har tenkt at det kanskje ikke var så lurt fordi jeg så det som ganske usannsynlig å finne en mann på tv. Det er blitt litt over 400 e-poster totalt, og det er jo ganske voldsomt, sier Silje til Ute og hjemme.

Én ting som er sikkert, er at Siljes utvalgte må være glad i barn. Hun vet allerede hvor mange barn hun skal ha.

- Jeg skal to har barn, og vil mannen i mitt liv ha flere, kan jeg få tre. I tillegg har jeg lyst å adoptere barn, kanskje fra Kina eller Polen, sier Silje til bladet.

Tidligere har Silje avslørt at hun jobbet i barnehage og passet barna til selveste Tom Cruise, og hun har troen på at hun har barnetekke.

- Jeg er både glad i og flink med barn. Jeg er rolig og blond, og barn liker ofte blonde. Jeg har aldri møtt en unge som ikke liker meg, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ikke lenger en singel mann...