Lerche til Hollywood

Sondre Lerche har allerede gjort suksess med musikk, nå kan han få sjansen som skuespiller i en ny Disney film!

BERGENSER I NEW YORK: Sondre Lerche fikk fart på karrieren etter at han flyttet til USA. Nå dukker han opp i en Disneyfilm! Foto: SCANPIX
BERGENSER I NEW YORK: Sondre Lerche fikk fart på karrieren etter at han flyttet til USA. Nå dukker han opp i en Disneyfilm! Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blir filmstjerne?


SEHER.NO: Det ryktes at Sondre Lerche (24) dukker opp i en ny Disney film. Ifølge ba.no er han aktuell både med musikk og som skuespiller i Peter Hedges' nye film «Dan in Real Life»


Hedge- som er mannen bak manuset til filmen "Hva er det med Gilbert Grape" - er stor fan av Lerche.


BA forteller at Sondre skal ha låta  "Mother Nature" med i filmen. Men ifølge andre nettsteder Sondre også skal ha blitt spurt om å stå for all musikken på den påskostede Disney-komedien.


OSCAR: Her er de nominerte


Lerche - som er bosatt i New York for tiden- og bandet hans The Faces Down spilte inn låta live foran kamera i november.


HOLLYWOOD:Jim Carrey nekter å gifte seg


Scenen blir svært synlig i den ferdige filmen. Filmen har verdenspremiere i USA 21. september, og Sondre debuterer som skuespiller sammen med store stjerner som Steve Carell, Juliette Binoche og Emily Blunt.GOLDEN GLOBE:  Stjernene feirer


Peter Hedge ble kjent for verden etter å ha skrevet både boken og manuset til storfimen "Hva er det med Gilbert Grape?" som gjorde Leonardo til superstjerne. Han ble også Oscar nominert for manuset til Hugh Grant suksessen "About a boy".


Her hjemme er Sondre opptatt med å slippe plata "Phantom Punch"  i neste uke, og i April setter han igang en norgesturnê. Plata er allerede sluppet i USA med stor suksess, tross blandede kritikker i pressen.


IKKE HELT ROCK'N'ROLL: Sondre lager for snill musikkMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer