BERGENSER I NEW YORK: Sondre Lerche fikk fart på karrieren etter at han flyttet til USA. Nå dukker han opp i en Disneyfilm! Foto: SCANPIX
BERGENSER I NEW YORK: Sondre Lerche fikk fart på karrieren etter at han flyttet til USA. Nå dukker han opp i en Disneyfilm! Foto: SCANPIXVis mer

Lerche til Hollywood

Sondre Lerche har allerede gjort suksess med musikk, nå kan han få sjansen som skuespiller i en ny Disney film!

Blir filmstjerne?


SEHER.NO: Det ryktes at Sondre Lerche (24) dukker opp i en ny Disney film. Ifølge ba.no er han aktuell både med musikk og som skuespiller i Peter Hedges' nye film «Dan in Real Life»


Hedge- som er mannen bak manuset til filmen "Hva er det med Gilbert Grape" - er stor fan av Lerche.


BA forteller at Sondre skal ha låta  "Mother Nature" med i filmen. Men ifølge andre nettsteder Sondre også skal ha blitt spurt om å stå for all musikken på den påskostede Disney-komedien.


OSCAR: Her er de nominerte


Lerche - som er bosatt i New York for tiden- og bandet hans The Faces Down spilte inn låta live foran kamera i november.


HOLLYWOOD:Jim Carrey nekter å gifte seg


Scenen blir svært synlig i den ferdige filmen. Filmen har verdenspremiere i USA 21. september, og Sondre debuterer som skuespiller sammen med store stjerner som Steve Carell, Juliette Binoche og Emily Blunt.GOLDEN GLOBE:  Stjernene feirer


Peter Hedge ble kjent for verden etter å ha skrevet både boken og manuset til storfimen "Hva er det med Gilbert Grape?" som gjorde Leonardo til superstjerne. Han ble også Oscar nominert for manuset til Hugh Grant suksessen "About a boy".


Her hjemme er Sondre opptatt med å slippe plata "Phantom Punch"  i neste uke, og i April setter han igang en norgesturnê. Plata er allerede sluppet i USA med stor suksess, tross blandede kritikker i pressen.


IKKE HELT ROCK'N'ROLL: Sondre lager for snill musikk