Lerche åpnet opp om skilsmissen

- Jeg trodde alt gikk bra på privaten, sier den album-aktuelle artisten.

VAR GIFT: I fjor gikk Sondre Lerche og regissør Mona Fastvold fra hverandre etter åtte års ekteskap. Her fra en filmpremiere i Hollywood i 2007. Foto: All Over Press
VAR GIFT: I fjor gikk Sondre Lerche og regissør Mona Fastvold fra hverandre etter åtte års ekteskap. Her fra en filmpremiere i Hollywood i 2007. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at kjendisparet Sondre Lerche (32) og kona Mona Fastvold (33) hadde gått hvert til sitt, etter åtte år som mann og kone. I et intervju med Dagbladet Magasinet åpner Bergens-artisten opp om skilsmissen:

- Når sånt skjer faller bunnen i livet ditt ut. Jeg trodde alt gikk bra på privaten. Da ting plutselig begynte å falle sammen, skjønte jeg at platen jeg holdt på å lage ikke lenger var sann. Det ble sanger fra en annen tid. Jeg måtte begynne på nytt.

Fremdeles gode venner

Det var ekteparet selv som annonserte bruddet på Facebook, og fortalte venner og familie at de to skiltes som gode venner:

«Etter et mer enn åtte år langt ekteskap, vennskap og samarbeid, har Sondre og jeg bestemt oss for å fortsette hver for oss. Som mange av dere vet, har vi betydd så utrolig mye for hverandre siden vi møttes i 2004, og vi har vært spesielt gode mot hverandre gjennom disse hendelsesrike, hektiske årene i livene våre. Vi kommer fortsatt til å holde kontakten, privat og profesjonelt, nå først gjennom Monas debut som regissør i The Sleepwalker, som har premiere denne vinteren, og vi vil fortsette å følge og støtte hverandre med kjærlighet og entusiasme, som venner».

Kort tid etter bruddet fant både Sondre og Mona lykken på ny.

«Two Way Monologue»-artisten er i dag kjæreste med forfatter og blogger Linnea Myhre (24), mens «Søvngjengeren»-regissør Mona Fastvold er samboer med den amerikanske skuespilleren Brady Corbett (26) - som spilte en av hovedrollene i «Søvngjengeren».

I SALEN: Lørdag satt Sondre Lerche i publikum, da kjæresten Linnea Myhre danset tango i «Skal vi danse» på TV 2.  Foto: Stella Pictures
I SALEN: Lørdag satt Sondre Lerche i publikum, da kjæresten Linnea Myhre danset tango i «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ekskona ble mor

De to ble også foreldre til en liten jente i august.

Sondres kjæreste Linnea Myhre er i disse dager aktuell som deltaker i TV 2-suksessen «Skal vi danse», og Bergensartisten var selvfølgelig til stede i salen under lørdagens direktesendte «Skal vi danse»-sending for å støtte sin bedre halvdel.

På fredag slapp Sondre Lerche sitt sjette studioalbum, som har fått tittelen «Please».

LES OGSÅ: - Tror du virkelig vi hater deg?

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer