ELSKET AV FOLKET: Publikum elsker Anne-Kat. Hærlands skandaler og saftige uttalelser, og strømmer til hennes show "Gift, men ingen fanatiker".
ELSKET AV FOLKET: Publikum elsker Anne-Kat. Hærlands skandaler og saftige uttalelser, og strømmer til hennes show "Gift, men ingen fanatiker". Vis mer

Ler hele veien til banken

Hun fyllekjører, stjeler stoff og skjeller ut kolleger. Hvorfor elsker vi Anne Kat?

Publisert
GAVEKALENDER: Komikeren Anne-Kat. Hærland (36) er kjent for å skape overskrifter - og publikum elsker det.

Til tross for at mange reagerte da komikeren i 2004 ble dømt til 30 dager i fengsel og tap av førerkort i to år etter å ha fyllekjørt i Oslo, går hennes show for fulle hus.

Vil du bli Dagens Julenisse? Finn Anne Kat. Hærland og få en fantastisk gave!

Hærland - som for tiden reiser landet rundt med showet "Gift, men ingen fanatiker" - er landets mesttjenende komiker, med en inntekt i 2007 på 4,3 millioner kroner.

Heller ikke beskyldningene om at en av vitsene i showet - hvor hun langer ut mot "Top Model"-programleder Vendela Kirsebom - er stjålet fra den britiske skuespilleren Christopher Plummer, ser ut til å legge noen demper på populariteten.

- Jeg tror ikke hun har kjønnshår engang - men liljekonvaller. Et lite blomsterbed som hun steller», sier Anne-Kat. Hærland om Top Model-programleder Vendela Kirsebom i showet.

Det har blitt hevdet av flere at dette er en direkte oversettelse av Plummers sitat "Julie Andrews has lilacs instead of pubic hairs».

Også "God Kveld Norge"-programleder Dorthe Skappel har fått gjennomgå av den populære blondinen.

"Vi trenger ikke en slankere Dorthe Skappel, vi trenger en som er smartere", sa Hærland i sitt show "Tatt av vinen" i 2006. 

Hærland selv hevder imidlertid at hun ikke bevisst prøver å trå over streken.

- Jeg er ikke ond eller sadistisk. De kjendisene jeg prater om, får som fortjent, sier komikeren til Se og Hør. 

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Anne Kat. Hærland og få en fantastisk gave. Og husk: Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer