Ler bort denne pinlige puppeglippen

Sexy Kelly Rowlands utfordrende antrekk ble visst en for stor utfordring på scenen...

UTFORDRENDE ANTREKK: Kelly Rowlands sceneantrekk viste seg å være både et utfordrende syn for publikum og en utfordring å danse i. Under en konsert på New Jersey-klubben 4sixty6 Lounge søndag, kom hun til å vise vel mye mot slutten av opptredenen.  Foto: All Over Press
UTFORDRENDE ANTREKK: Kelly Rowlands sceneantrekk viste seg å være både et utfordrende syn for publikum og en utfordring å danse i. Under en konsert på New Jersey-klubben 4sixty6 Lounge søndag, kom hun til å vise vel mye mot slutten av opptredenen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kun et par dager etter at «hip hopens Lady Gaga», Nicki Minaj (28), viste puppen på direktesendt amerikansk TV, følger artisten og «X Factor»-dommeren Kelly Rowland (30) opp med en like flau puppeglipp.

Det tidligere Destiny's Child-medlemmet blottet riktignok ikke brystvorten på riksdekkende TV. Men hun viste imidlertid frem det aller meste under en konsert i New Jersey søndag. Det skriver TheSun.

Etter å ha vrikket seg rundt på scenen med sine kjekke dansere en stund, gav vakre Rowland publikum litt mer enn de hadde betalt for. 30-åringens utfordrende, S&M-inspirerte BH-topp, sørget nemlig for å skli så langt opp at begge brystvortene tittet frem.

Ifølge TheSun skal hun heldigvis ha oppdaget puppeglippen relativt raskt og fått toppen tilbake på plass. All Over Press melder at klesfadesen først inntraff under konsertens siste låt. Rowland, som tidligere har uttalt at hun ikke synes det er noe galt i å være sexy, tok visst uansett den pinlige puppeflausen med godt humør.

- Publikum i New Jersey var fantastisk!! Håper dere likte showet og ikke brydde dere om sniktitten, LOL!!! skrev hun på Twitter-profilen sin etter søndagens ekstra utfordrende konsert.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma oppførte seg utilgivelig mot meg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer