LYKKELIG: Eva Longoria bare ler av alle artiklene om vekten hennes. Tul venstre fra Cannes-festivalen i vår, til høyre på Emmy-utdelingen i helgen. Det er ikke store forskjellene på de to bildene... Foto: Stella
LYKKELIG: Eva Longoria bare ler av alle artiklene om vekten hennes. Tul venstre fra Cannes-festivalen i vår, til høyre på Emmy-utdelingen i helgen. Det er ikke store forskjellene på de to bildene... Foto: StellaVis mer

Ler av vektfokuset

- Jeg la på meg 2 kilo og det ble nasjonal skandale, sier Eva Longoria.

SEHER.NO: Den vakre "Frustrerte Fruer"-stjernen Eva Longoria (33) har virkelig fått merke skjønnhetsfokuset i Hollywood de siste månedene.

Det hele begynte da bilder av skjønnheten med en bitteliten kul på magen ble publisert i flere amerikanske medier tidligere i sommer.

Spørsmålet var da om Eva endelig var gravid med ektemann Tony Parker (26), eller om hun var så ulykkelig at hun fråtset.

Mediepresset ville ikke gi seg, og tv-stjernen måtte til slutt gå ut og fortelle at grunnen til at hun var blitt "større" var at rollefiguren hennes, Gaby, i "Frustrerte Fruer" skal legge på seg og bli småbarnsmamma i neste sesong.

Derfor måtte også Eva legge på seg, slik at hun passet rollen.

At hun også måtte kle seg i vide og løstsittende klær, i stedet for de sexy små kjolene man pleier å se henne i, fikk mediene til å frotse i spekulasjoner om graviditet.

Men under søndagens Emmy-utdeling i LA strålte den lille brunetten som aldri før, og var tilbake i god, gammel form, skriver Access Hollywood.

Likevel synes hun det er ganske komisk hvordan pressen fokuserte så voldsomt på det lille hun egentlig la på seg.

- Jeg la på meg litt over to kilo og det ble nasjonal skandale, forteller hun.

I forrige uke kom også "Frustrerte Fruer"-kollega Felicity Huffman (45) med en kommentar til Evas vektøkning.

- Eva er ikke gravid. Hun er bare feit, lo hun, før hun etterpå ble livredd for at Eva skulle bli sur for spøken.

Og Huffman innrømmer at hun var en smule nervøs den neste gangen de to kollegene møttes.

- Er du sur på meg, er du sur? spurte jeg, og Eva lo bare og sa "nei, det er bare morsomt". Det er jo bare tull. Eva, feit? Hun er jo bitteliten, sier Felicity.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ:  - Farlig lett å legge på seg